Annons

Renderingar

Så ser Sony Xperia XZ1 ut

När det läcker ut vad som sägs vara detaljerade renderingar av kommande Sony Xperia XZ1 är det snarast frånvaron av en överraskning vi reagerar över.

Publicerad Uppdaterad

Om två veckor rullar IFA-mässan i Berlin igång, och den 31 augusti har Sony presskonferens där man väntas visa upp nya toppmodeller. Nu har @onleaks lagt ut ett helt gäng bilder från en rendering av hur telefonen sägs se ut.

Om bilderna stämmer är det framför allt en sak vi reagerar på med viss lättnad. Ett tidigare läckt foto av vad som sades vara telefonen visade nämligen en fingeravtrycksläsare på baksidan. Fingeravtrycksläsaren i av/på-knappen har annars varit en av de egenskaper som får Xperia-serien att sticka ut i mängden, och som vi lärt oss uppskatta. Telefonen i renderingen ser i vilket fall ut att fortsätta med fingeravtrycksläsare i av/påknappen.

@onleaks anger också måtten på telefonen, som ska ha en 5,2-tumsskärm och vara 146,8 x 73,4 x 7,6 mm stor. Det skulle göra den lite bredare men märkbart tunnare än Xperia XZ. Får man tro bilderna beror bredden på mjukare rundning på sidorna. Telefonen får också en utstickande kameralins vilket Xperia XZ inte hade (men däremot mellanmodellen Xperia XZs).

Enligt tidigare rykten och sunt förnuft kommer telefonen att vara försedd med chipsetet Snapdragon 835. Vi har inga uppgifter om lagrings- och arbetsminne.

Källa