Annons

Tillbaka till framtiden

Samsung lanserar vikbar toppmodell

Nu är Samsungs vikbara flört med dåtiden officiell och till skillnad från andra vikbara retromobiler så behöver inte W2017 skämmas på hårdvarufronten.

Publicerad Uppdaterad

W2017 (som har haft arbetsnamnet Veyron) har två skärmar, en på den vikbara framsidan och en under den. Båda panelerna är 4,2 tum Super Amoled-varianter med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar och en pixeltäthet på cirka 524 PPI.

Systemchippsetet är en Qualcomm Snapdragon 820, arbetsminnet är på 4 gigabyte, lagringsminnet är 64 gigabyte och mobilen har även stöd för micro sd-kort och kommer med en fingeravtrycksläsare.  

Huvudkameran är på 12 megapixel med stöd för 4k videoinspelning och selfiekameran är på 5 megapixel. Batteriet som driver enheten har en kapacitet på 2300 mAh, vilket i alla fall på pappret kan kännas aningen snålt med tanke på att mobilen också har ”alltid på”-funktion (Always On Display). 

Mobilen har inte fått ett officiellt pris än men sajten Sammobile spekulerar att det kommer att vara en exklusiv mobil med ett väl saltat pris. Det verkar också vara den allmänna uppfattningen att mobilen inte kommer att lanseras på andra marknader än den kinesiska, men inget av det ovanstående är bekräftat av Samsung i dagsläget. 

Källa