Annons

Kan bli både flip och flopp

Samsungs flip-telefon W2018 presenteras den 1 december

I många delar av Asien är flip-telefoner fortfarande ett superhett koncept. Och att Samsung har en ny flip-telefon på gång har varit känt sedan långt tillbaka. Och nu står det klart att enheten ska presenteras vid ett event i Xiamen den 1 december.

Publicerad Uppdaterad

Bilder på Samsungs kommande flip-telefon W2018 dök upp redan i juli. Sedan dess har många väntat otåligt på att enheten ska presenteras, primärt i Asien där det fortfarande är mycket populärt med flip-telefoner. I vår del av världen är väl det enda riktigt coola med flip-telefoner att de används flitigt i tv-serien Breaking Bad, något som sannolikt inte är ett tillräckligt stabilt fundament att bygga en lansering på. Men den 1 december är det hur som helst dags för ett offentliggörande av W2018. Eventet äger rum i Kina, som sannolikt också blir den primära och kanske enda marknaden för enheten. 

10-årsjubileum

Faktum är att W-serien firar 10 år vid det här laget och därmed kommer eventet också att vara ett jubileum. W2018 ska enligt förhandsuppgifterna vara en tämligen lyxig W-telefon och ska bland annat vara utrustad med två skärmar på 4,2 tum med full HD-upplösning. Huvudkameran på baksidan ska ha en upplösning på 12 megapixlar och selfiekameran ska bjuda på 5 megapixlars upplösning. Så mycket mer är i nuläget inte känt om enheten.

Källa