Trådlöst ljud för hemmet

Sonos släpper uppdaterad app för högtalare

Sonos styrningsapp för deras trådlösa högtalarsystem har nu släppts i en ny version.
Utbudet av musiktjänster som kan användas med Sonos har blivit större i den nya versionen av appen.
Gränssnittet har fått sig en omgörning i den nya versionen av Sonos-appen.

Sonos släpper nu en ny version av sin kontrollapp för att styra trådlösa ljudanläggningar till Android och Ios.

Publicerad Uppdaterad

Med en trådlös ljudanläggning slipper du strul med kabeldragning och kan enkelt koppla upp varje vrå i hemmet med högtalare för att lyssna på digital musik och radio. Sonos tillverkar några av de populäraste produkterna i det här segmentet på marknaden (vi gillar dem också), och nu har kontrollerappen för att styra systemen släppts i en ny version.

Appen har sedan tidigare haft stöd för Spotify och en rad olika populära musiktjänster. I den nya versionen av appen tillkommer nu också stöd bland annat för Google Play Music, Beats Music och Shuffler.fm. Precis som tidigare kan du spela upp samma musik på alla anslutna enheter i hemmet eller välja att spela upp individuella musik- eller radioströmmar till varje enskild enhet.

En av nyheterna i appen är att sökfunktionen har förbättrats så att du när du söker efter musik du vill lyssna på kan göra det i samtliga för appen konfigurerade musiktjänster. I övrigt så har gränssnittet för appen också gjorts om så att det nu bland annat går enklare att växla mellan och konfigurera olika rum med anslutna enheter.

Källa