Hyllar Samsung

Steve Wozniak: Iphone har hamnat efter

Iphone "ligger efter" jämfört med konkurrenterna beträffande smartphone-funktioner. Det säger legendariske Steve Wozniak, som var med och grundade Apple.

Publicerad Uppdaterad

Mobil.se har tidigare rapporterat att Apple har gjort en rejäl kräftgång på den amerikanska börsen under den senaste tiden. Bland en av orsakerna till börstappet nämns rädslan för "innovationen" inom företaget ska ha avstannat.

"Samsung gör fantastiska produkter"

Legendariske ingenjören Steve Wozniak, som grundade Apple tillsammans med Steve Jobs år 1976,  var nyligen en av talarna på eventet Businessweek´s Best Brands. Där passade han på att berätta om sin syn på utveckligen inom Apple under den senaste tiden.

Enligt Wozniak är han stolt över att Apple har så pass lojala fans, men menar samtidigt att lojalitet av detta slag inte är något som kan tas för givet. Istället gör man sig förtjänt av detta genom att producera marknadens bästa produkter.

- I min åsikt ligger vi (Apple, reds anmärk.) efter när det gäller funktioner inom området för smarta mobiltelefoner. Andra har tagit igen försprånget som vi hade. Samsung är en stor konkurrenten, och det beror på att de just nu gör fantastiska produkter, sade Steve Wozniak, rapporter den tyska publikationen Wirtschafts Woche.

Källa