Böjbara telefonen kan vara på gång

Supportsida för ”Galaxy X” hittad hos Samsung

Ryktena om en böjbar telefonmodell från Samsung kallad ”Galaxy X” har cirkulerat under lång tid. Och nu har en supportsida för en modell med just det namnet dykt upp på Samsungs egen sajt. Möjligen är det en indikation på att telefonen är på gång inom kort.

Publicerad Uppdaterad

Samsung har inte gjort någon hemlighet av att man jobbar på en böjbar telefon. Däremot så har den koreanska elektronikjätten inte angivit något specifikt datum då en dylik enhet skulle kunna vara aktuell för lansering. Men kanske kommer nu ett tecken på att telefonen är på gång. Detta då en supportsida för en enhet med modellnamnet SM-G888N0 och kodnamnet ”Galaxy X” dykt upp på Samsungs egen sajt. Den som är bekant med ryktena om enheten vet att just ”Galaxy X” sägs vara namnet på den böjbara telefon man jobbar på. 

Kan släppas i begränsad upplaga

Innehållet på supportsidan avslöjar inte ett dugg om enheten i övrigt. Därmed finns förstås chansen att det handlar om en helt annan typ av enhet. Men det har också förekommit en del uppgifter om att en böjbar telefon från Samsung skulle vara aktuell under 2018, vilket gör det hela intressant. Flera bedömare menar att det skulle kunna handla om en lansering av en böjbar telefon på bara en eller några få marknader, och möjligen också en lansering i en mycket begränsad upplaga för att testa hur väl konceptet tas emot. 

Källa