Annons

Laser eller mat?

Underhåller husdjuret när du inte är hemma

Företaget Petcube har lanserat två kameror med husdjursfokus som ska hålla våra håriga vänner upptagna när de är ensamma.

Publicerad Uppdaterad

Petcube Bites och Petcube Play har lanseras på Kickstarter. De har båda en 1080p-kamera med mörkerseende som strömmar live via Wifi eller Bluetooth till en Android- eller Ios-enhet. Båda Petcubes har också tvåvägsljud och de kan även meddela ägaren på mobilen när husdjuret rör sig eller försöker göra sig hörd. 

Kamerorna är tänkta att hålla ditt husdjur sysselsatt. Petcube Bites kan kasta godis till katten eller hunden när man vill belöna den för gott uppförande. Petcube Play har en laser som låter dig leka med hunden eller katten, även om du inte är hemma. 

Beroende på hur tidigt man hoppar på tåget så kostar Play-kameran som minst 119 dollar (cirka 1020 kronor), och Bites kostar som minst från 149 dollar (cirka 1280 kronor), men det finns också en hake. Petcube kräver att användare prenumererar på företagets videomolntjänst för att kunna spara lägre videofilmsekvenser på upp till trettio dagar. Tjänsten kostar 10 dollar i månaden. Användare kan spara video på mobilen.  

Källa