Högupplöst skärm och massa muskler

Vibe Z2 Pro: S5-dödare från Lenovo

Lenovo Vibe Z2 Pro.

Nu finns bilder på och specifikationer för en kommande prestandatelefon från Lenovo.

Publicerad Uppdaterad

Kinesiska Lenovo tycks vara på gång med en ny prestandatelefon som ska kunna ta upp kampen mot konkurrenter som Sony Z2, HTC One M8, Samsung Galaxy S5 och LG G3. Vibe Z2 Pro heter enheten, som har dykt upp på bilder postade på Weibo, vilket är en sorts kinesisk motsvarighet till någon sorts mellanting mellan Twitter och Facebook.

Tillsammans med de utlagda bilderna har även påstådda specifikationer för den kommande telefonen avslöjats. Phonearena rapporterar att Lenovo Vibe Z2 Pro kommer ha en sex tum stor skärm med en upplösning på 2560 x 1440 punkter. Den 7,7 millimeter tunna LTE-utrustade mobilen är byggd i metall, har NFC-funktionalitet, dubbla sim-kortplatser och inhyser en kamera med 16 megapixel och optisk bildstabilisering på baksidan. Under skalet tickar en fyrkärnig processor signerad Snapdragon 801 på i 2,5 GHz. Strömförsörjningen sköts av ett batteri med en kapacitet på 4000 mAh.

Kommer Lenovo ha en chans mot konkurrenternas toppmodeller med den här telefonen? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Källa