Android och Windows Phone

Zombielöpning till fler telefoner

Succéappen Zombies, Run! Sprider sig till fler system och hoppas kunna jaga dig i form.

Publicerad:

15 jun 2012 - 13:30

Uppdaterad:

15 jun 2012 - 13:30

Zombies, Run! Är en app som finansierats genom Kickstarter, tjänster där vem som helst kan stödja olika skojiga idéer med sina egna pengar, och som gjort succé till Iphone trots sitt ganska höga pris på 55 kronor.

Någonstans i grunden finns en ganska ordinär GPS-app för att spela in dina löprundor, men ovanpå det hittar vi något helt annat. Med lurarna i öronen och blandat med din egen favoritmusik spelas nämligen en postapokalyptisk radioteater upp. Världen har gått under i den stora zombieapokalypsen och de få överlevande som finns kvar har byggt välförsvarade byar lite överallt. Dessa byar förlitar sig på löpare som hämtar in proviant och liknande till invånarna.

Du ska alltså motiveras att springa med hjälp av den historia som spelas upp för dig, och allehanda efterhängsna zombies som vill äta upp dig under löprundan såklart.

Nu kommer korsbefruktningen av träningsapp och spel även till Android och om ett par veckor får även Windows Phone-användare ta del av det hela. Till Android kostar appen 55 kronor och vi gissar att priset blir detsamma till Windows Phone, men där utlovas några bonusuppdrag som plåster på såren för väntan.

Efter att ha testat Iphone-appen ett par gånger kan vi konstatera att det definitivt är ett annorlunda och kul koncept kring träningsappar. Radioteatern i sig är välgjord, de föremål du samlar på dig låter dig leka Sim City light med byn Abel och det blir en lite annan upplevelse i löparspåret. Är du siffernörd och vill ha alla data kring dina löpturer är det dock inte appen för dig då du mest kan se tiden och sträckan i den här appen.

 

Aktuellt just nu

  Missa inte

  Hetaste apparna

  • Rättsfall

   En spricka i en Apple Watch Sport-skärm ska täckas av garantin, det enligt ett nytt domslutbeslut. Som en konsekvens väljer Apple nu att backa från påståendet att klockan är stöttålig.

   4 feb 2016 - 10:00
  • Ger bättre bilder från Iphone

   Många av oss använder mobilen som främsta kamera, men Dxo försöker kombinera mobilens fördelar med kompaktkamerans bättre bildkvalitet.

   4 feb 2016 - 09:13
  • Lanseringsdatum

   En lockbild på LG:s blogg och Twitter-konto bekräftar att företagets kommande flaggskeppsmobil LG G5 kommer att lanseras den 21 februari.

   4 feb 2016 - 09:00

  Senaste krönikan

  Mest kommenterat

  Senaste testet

  Senaste apptestet

  Tipsa Mobil

  Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

  Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

  Mobils nyhetsbrev

  Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

  Registrera dig här!

  Om Mobil

  Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

  Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

  Mer om Mobil här.

  Vi är Mobil

  Kontakta Mobils redaktion.

  Du hittar vår kontaktinformation här.

  Smarta hemmet