Smarta hemmet

  • Fitbit Charge 2 är väldigt behändig när det kommer till att hålla koll på din träning men förväntade dig inte att det är en ”smartklocka”.

  • Tile är en liten Bluetooth-tracker som ska hjälpa dig att hålla reda på nycklarna eller luren.

  • Det verkar som om Tomtom har svaret på vad som är nästa steg för stegräknarna.

Android och Windows Phone

Zombielöpning till fler telefoner

Succéappen Zombies, Run! Sprider sig till fler system och hoppas kunna jaga dig i form.

Publicerad:

15 jun 2012 - 13:30

Uppdaterad:

15 jun 2012 - 13:30

Zombies, Run! Är en app som finansierats genom Kickstarter, tjänster där vem som helst kan stödja olika skojiga idéer med sina egna pengar, och som gjort succé till Iphone trots sitt ganska höga pris på 55 kronor.

Någonstans i grunden finns en ganska ordinär GPS-app för att spela in dina löprundor, men ovanpå det hittar vi något helt annat. Med lurarna i öronen och blandat med din egen favoritmusik spelas nämligen en postapokalyptisk radioteater upp. Världen har gått under i den stora zombieapokalypsen och de få överlevande som finns kvar har byggt välförsvarade byar lite överallt. Dessa byar förlitar sig på löpare som hämtar in proviant och liknande till invånarna.

Du ska alltså motiveras att springa med hjälp av den historia som spelas upp för dig, och allehanda efterhängsna zombies som vill äta upp dig under löprundan såklart.

Nu kommer korsbefruktningen av träningsapp och spel även till Android och om ett par veckor får även Windows Phone-användare ta del av det hela. Till Android kostar appen 55 kronor och vi gissar att priset blir detsamma till Windows Phone, men där utlovas några bonusuppdrag som plåster på såren för väntan.

Efter att ha testat Iphone-appen ett par gånger kan vi konstatera att det definitivt är ett annorlunda och kul koncept kring träningsappar. Radioteatern i sig är välgjord, de föremål du samlar på dig låter dig leka Sim City light med byn Abel och det blir en lite annan upplevelse i löparspåret. Är du siffernörd och vill ha alla data kring dina löpturer är det dock inte appen för dig då du mest kan se tiden och sträckan i den här appen.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!