.

Senaste testet

.

 • Ett rekorderligt flaggskepp på gång

  När och var HMD Globals Nokia 9 kommer att släppas är ännu oklart. Men desto mer är paradoxalt nog känt om enheten. Ja, det har åtminstone läckt ut mängder med förhandsinformation som gör anspråk på att avslöja detaljer om telefonen. Det senaste är en serie bilder som vittnar om en skärm med böjda kanter.

  16 okt 2017 - 07:21
 • Offentliggörs 1 november

  Gamingjätten Razer har sedan tidigare bekräftat att man har en smartphone på gång, detta utan att röja en enda detalj om hårdvaran. Sannolikt lär vi få se den vid en produktlansering den 1 november. Men en del uppgifter om enheten har redan nu läckt ut.

  13 okt 2017 - 09:45
 • Techläckaren Evan Blass är framme igen

  Huaweis kommande flaggskeppsmobil Mate 10 Pro kommer att offentliggöras den 16 oktober, men techläckaren och redaktören Evan Blass har förstås redan bjussat på bilder på enheten.

  2 okt 2017 - 14:47

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

Senaste apptestet

 • Uppgifter från Economic Daily

  Enligt den kinesiska publikationen Economic Daily ska massproduktionen av Apples tredje generation av Apple Watch vara mycket nära att inledas. Klockan ska enligt de obekräftade uppgifterna befinna sig i den allra sista testfasen.

  18 aug 2017 - 10:02
 • Både bilder och specifikationer avslöjade

  Kinesiska Huawei förväntas släppa sin nya flaggskeppsenhet Mate 10 någon gång i oktober månad. Och även om en hel del information om enheten redan läckt ut, så är det här första gången som vi får se renderingar som påstås föreställa telefonen.

  15 aug 2017 - 14:03
 • Allt fler uppgifter pekar på samma datum

  Samsung har redan avslöjat när presentationen av den kommande flaggskeppstelefonen Galaxy Note 8 kommer att ske, nämligen den 23 augusti. När enheten släpps till försäljning lär vi inte få veta helt säkert förrän då, men enligt uppgifter till den koreanska publikationen ET News så är det den 15 september som gäller. Datumet stämmer med de uppgifter som tidigare läckt från en koreansk operatör.

  10 aug 2017 - 15:03

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!