.

Senaste testet

.

 • Nya patent väcker frågor

  Spekulationerna om en Surface-telefon cirkulerade flitigt under lång tid, tills dess att Microsoft för ett år sedan aviserade att man skulle lägga av helt och hållet med smartphone-hårdvara. Men den nu näst intill mytomspunna Surface Phone tycks ändå kunna vara på gång. Detta då Microsoft tilldelats ett flertal patent som skvallrar om just en sådan produkt.

  11 dec 2017 - 14:23
 • För dyr

  Prislappen gör det svårt att rekommendera Asus Zenfone 4 Pro, trots att det är en bra mobil.

  11 dec 2017 - 11:05
 • Spretig bild av hur bra försäljningen går

  Hur bra går det egentligen för Apples nya Iphone X? Ja, det verkar bero på vem man frågar. Det finns förstås siffror som visar hur det förhåller sig i verkligheten, men de siffrorna håller Apple fortfarande hemliga. Analytikernas bedömningar spretar rejält, och nu kommer dessutom uppgifter från källor bland Apples leverantörer, som hävdar att efterfrågan på komponenter har minskat drastiskt på sistone.

  11 dec 2017 - 08:45

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

 • LG hakar på konkurrenterna

  LG har hittills inte varit lika sugna på alternativa biometriska autentiseringsmetoder som sina konkurrenter. Men färska – dock obekräftade – uppgifter gör gällande att den saken är på väg att förändras redan med nästa flaggskepp, G7.

  8 dec 2017 - 15:48
 • Påstådd bildläcka

  En mindre tillförlitlig källa i form av sajten Vortex.ge har publicerat bilder på vad som påstås föreställa Sonys kommande Xperia-telefoner, det vill säga ett par modeller som i så fall skulle vara aktuella för lansering under 2018.

  8 dec 2017 - 15:37
 • Frågor fick svar

  Mobilredaktionen svarade i en chatt på läsarfrågor om Ios, Iphone, Apple Watch och allt relaterat. Här kan du läsa alla frågor och svar i efterhand.

  8 dec 2017 - 14:44

Senaste apptestet

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!