.

Senaste testet

.

 • Ett snabbt sätt att skydda sin enhet

  Betaversionen av kommande IOS 11 bjuder nu på en helt ny möjlighet, nämligen att temporärt och smidigt avaktivera funktionen Touch ID. Vad som föranlett att Apple implementerat funktionen är oklart, men den senaste tidens debatt kring huruvida myndigheter ska ha rätt att snoka i allmänhetens telefoner kan förstås ha bidragit.

  18 aug 2017 - 09:19
 • Kameraklassikern ångar på med mobiler

  Det klassiska kameravarumärket Polaroid pryder nu mer en mängd olika konsumentelektronik-produkter. Nu har man till exempel släppt ett gäng mobila enheter i budgetsegmentet.

  18 aug 2017 - 09:17
 • Efter note 7-fiaskot

  Batterier som riskerar att överhettas och börja brinna, nu igen? Jodå. Ännu en Galaxy Note-enhet får nu återkallas just på grund av den saken. Men den här gången är det varken en ny enhet det handlar om, eller Samsungs fel.

  17 aug 2017 - 15:06

.

Mest kommenterat

Senaste apparna

Senaste apptestet

Senaste jämförande test

 • Liknar Apples Taptic Engine

  Företaget Immersion meddelar att LG:s kommande flaggskepps-telefon V30 kommer att vara rustad med deras system för avancerad haptisk feedback, som i stora delar påminner om systemet Taptic Engine som Apple introducerade med Iphone 6S för två år sedan.

  16 aug 2017 - 15:23
 • Webhallen återförsäljare

  Som första svenska butikskedja har Webhallen nu börjat sälja Oneplus 5, inte minst av intresse för den som vill köpa telefonen till företaget.

  16 aug 2017 - 13:29
 • Renderingar

  När det läcker ut vad som sägs vara detaljerade renderingar av kommande Sony Xperia XZ1 är det snarast frånvaron av en överraskning vi reagerar över.

  16 aug 2017 - 10:42

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!