Smarta hemmet

 • Fitbit Charge 2 är väldigt behändig när det kommer till att hålla koll på din träning men förväntade dig inte att det är en ”smartklocka”.

 • Tile är en liten Bluetooth-tracker som ska hjälpa dig att hålla reda på nycklarna eller luren.

 • Det verkar som om Tomtom har svaret på vad som är nästa steg för stegräknarna.

8 lyxiga Iphoneskal

Alla skal till Iphone är inte i plast eller gummi och kostar 250 kronor, det finns även ett par som riktar sig mot den med tjockare plånbok eller med mer riktade behov. Här hittar du lite dyrare varianter men som många fortfarande kan tänkas ha råd med.

Publicerad:

21 okt 2011 - 13:00

Uppdaterad:

27 nov 2013 - 11:03

Element Case Vapor Pro Black Ops

Pris: 1 000 kronor

Vapor Pro-serien består av ett antal robusta skal som ska tåla mycket slit och släng. Här ser du Black Ops-modellen som bland annat består av aluminium med en speciell ytbehandling som ska förhindra skador.

Gucci Silver Guccissima Leather

Pris: 1 100 kronor

Gucci är knappast kända för att göra billiga prylar och här är inget undantag. Det här silvriga läderfodralet går loss för hela 170 dollar, med andra ord strax över 1 100 kronor. Det passar till både Iphone 4 och Iphone 3G S.

Gucci har massor av Iphoneodral i sitt utbud så om detta inte passar dig behöver du inte misströsta, du lär inte ha problem att hitta ett annat.

Iwood 4 Contour for iPhone 4

Pris: 1 400 kronor

Miniot gör flera dyra Iphone- och Ipad-skal och den här modellen passar Iphone 4. Det är ett träskal gjort av fsc-certifierad lönn. Fsc-stämpeln ska vara en garanti för hållbar hantering av världens skogar.

Prada Saffiano Bow Iphone Case

Pris: 1 500 kronor

Även designermärket Prada har slagit sig in på Iphonemarknaden och här ser du företagets skinnfodral. Tillverkat i Italien, med en rosett i nedre högra hörnet ihop med den välkända signaturen.

Louis Vuitton Iphone Case

Pris: 1 600 kronor

Vill du bära din Iphone på klassiskt Louis Vuitton-manér är det ett Monogramfodral du ska leta efter. Denna bruna skapelse finns till alla Iphonemodellerna inklusive Ipad - men för Ipadvarianten får du betala runt 2 000 kronor istället.

Gucci beige/ebony GG plus with brown leather trim

Pris: 1 600 kronor

Det är inte bara Iphone som kan kläs i Guccidräkt, även din Ipad 2 kan få en lyxsvid från modejätten. Eller inte få, du måste punga ut med runt 1 600 kronor för att den här rackaren ska dimpa ner i en brevlåda nära dig. Brunt läder och sedvanligt Gucci-mönster.

Iphone 4 Titanium - Premium Metal Case

Pris: 2 600 kronor

Vill du vara riktigt tuff ska du ha ett Iphoneskal gjort av grundämnet titan, du vet det där ämnet som bland annat används i legeringar i flygplan, och som inte rostar. Den här modellen ser inte mycket ut för världen men du kan ju alltid skryta med att det kostade nästan 3 000 kronor.

GnG Seduce your Apple

Pris: 1 000 000 kronor

Om du ändå ska lyxa till det, varför inte lyxa till det rejält? Har du en miljon kronor över får du en Iphone värd sin vikt i guld, dessutom kryddad med briljanter om du vill göra den lite extra fin. Företaget bakom skalet heter GnG, du hittar dem på ilovegng.com.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 
 • Tips & tricks

  Dagens toppmodeller har många funktioner, ja så många att det är svårt att hålla reda på alla. Här tipsar vi om smarta funktioner i LG G4, men många av dem finns även i äldre och billigare LG-mobiler.

  26 apr 2016 - 12:00
 • Tips & Tricks

  Vill kidsen spela spel på din mobil eller platta? Om du har en Android-enhet är det faktiskt väldigt enkelt att se till så att de inte råkar göra några dumheter. Vi tipsar även om hur du gör till Ios och Windows Phone.

  27 jan 2016 - 12:01
 • Matiga tips

  Ofta tittar vi på allmänna tips och tricks för ett system eller annat. Idag zoomar vi in på några specialfunktioner som kan hittas i Huaweis telefoner.

  18 nov 2015 - 11:51

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

 • Precis som du vill ha Android

  Med hemskärmsappar, så kallade launchers, kan du anpassa din Android så att den ser ut och beter sig precis som du vill ha den.

  22 aug 2014 - 11:31
 • Tips och tricks

  Offlinekartor i Apple Maps, låna böcker i mobilen, hur du fixar biljetterna till Passbook och lite batterispartips är vad vi har att lära dig som Ios-användare idag.

  11 jul 2014 - 11:46
 • Tips & tricks

  Eftersom Apple själva har kontrollen över telefoner och datorer och då både programmen och hårdvaran har de stora möjligheter att få prylarna att fungera bra ihop. Säger de själva i alla fall. Vi kollar in vad din Iphone och din Mac kan göra tillsammans.

  9 jul 2014 - 11:00

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!