8 lyxiga Iphoneskal

Alla skal till Iphone är inte i plast eller gummi och kostar 250 kronor, det finns även ett par som riktar sig mot den med tjockare plånbok eller med mer riktade behov. Här hittar du lite dyrare varianter men som många fortfarande kan tänkas ha råd med.

Publicerad:

21 okt 2011 - 13:00

Uppdaterad:

27 nov 2013 - 11:03

Element Case Vapor Pro Black Ops

Pris: 1 000 kronor

Vapor Pro-serien består av ett antal robusta skal som ska tåla mycket slit och släng. Här ser du Black Ops-modellen som bland annat består av aluminium med en speciell ytbehandling som ska förhindra skador.

Gucci Silver Guccissima Leather

Pris: 1 100 kronor

Gucci är knappast kända för att göra billiga prylar och här är inget undantag. Det här silvriga läderfodralet går loss för hela 170 dollar, med andra ord strax över 1 100 kronor. Det passar till både Iphone 4 och Iphone 3G S.

Gucci har massor av Iphoneodral i sitt utbud så om detta inte passar dig behöver du inte misströsta, du lär inte ha problem att hitta ett annat.

Iwood 4 Contour for iPhone 4

Pris: 1 400 kronor

Miniot gör flera dyra Iphone- och Ipad-skal och den här modellen passar Iphone 4. Det är ett träskal gjort av fsc-certifierad lönn. Fsc-stämpeln ska vara en garanti för hållbar hantering av världens skogar.

Prada Saffiano Bow Iphone Case

Pris: 1 500 kronor

Även designermärket Prada har slagit sig in på Iphonemarknaden och här ser du företagets skinnfodral. Tillverkat i Italien, med en rosett i nedre högra hörnet ihop med den välkända signaturen.

Louis Vuitton Iphone Case

Pris: 1 600 kronor

Vill du bära din Iphone på klassiskt Louis Vuitton-manér är det ett Monogramfodral du ska leta efter. Denna bruna skapelse finns till alla Iphonemodellerna inklusive Ipad - men för Ipadvarianten får du betala runt 2 000 kronor istället.

Gucci beige/ebony GG plus with brown leather trim

Pris: 1 600 kronor

Det är inte bara Iphone som kan kläs i Guccidräkt, även din Ipad 2 kan få en lyxsvid från modejätten. Eller inte få, du måste punga ut med runt 1 600 kronor för att den här rackaren ska dimpa ner i en brevlåda nära dig. Brunt läder och sedvanligt Gucci-mönster.

Iphone 4 Titanium - Premium Metal Case

Pris: 2 600 kronor

Vill du vara riktigt tuff ska du ha ett Iphoneskal gjort av grundämnet titan, du vet det där ämnet som bland annat används i legeringar i flygplan, och som inte rostar. Den här modellen ser inte mycket ut för världen men du kan ju alltid skryta med att det kostade nästan 3 000 kronor.

GnG Seduce your Apple

Pris: 1 000 000 kronor

Om du ändå ska lyxa till det, varför inte lyxa till det rejält? Har du en miljon kronor över får du en Iphone värd sin vikt i guld, dessutom kryddad med briljanter om du vill göra den lite extra fin. Företaget bakom skalet heter GnG, du hittar dem på ilovegng.com.

 

Aktuellt just nu

  Hetaste apparna

  • Tips och tricks

   Offlinekartor i Apple Maps, låna böcker i mobilen, hur du fixar biljetterna till Passbook och lite batterispartips är vad vi har att lära dig som Ios-användare idag.

   11 jul 2014 - 11:46
  • Tips & tricks

   Eftersom Apple själva har kontrollen över telefoner och datorer och då både programmen och hårdvaran har de stora möjligheter att få prylarna att fungera bra ihop. Säger de själva i alla fall. Vi kollar in vad din Iphone och din Mac kan göra tillsammans.

   9 jul 2014 - 11:00
  • Ta med allt

   Vi tittar närmare på hur du byter telefon utan att bli av med något. Med rätt verktyg hänger allt från kontakter till bilder och kalender med i flytten.

   27 maj 2014 - 12:00
  • Träna smartare med pulsband

   Våra mobiler kan mäta mycket under ett träningspass men du kan få ut mer med ett pulsband. Vi visar hur du gör.

   24 apr 2014 - 12:01
  • 20 Tips och tricks

   Ios 7 innebär en hel del nytt på många olika plan. Med en helt ny design kommer också en del skojiga funktioner som kanske inte är helt uppenbara från start. Här lär vi dig hemligheterna.

   6 dec 2013 - 15:21
  • Vi visar hur du gör

   Vi har redan gått igenom några verktyg för att skapa appar. Idag visar vi hur du går tillväga med hjälp av verktyget Appmachine.

   10 sep 2013 - 06:00
  • Bygg en app enkelt

   Appbyggarverktyg, det vill säga plattformar som låter både privatpersoner och företag ta fram och publicera mobila appar billigt utan att skriva en enda rad kod, blir alltmer populära. Deras löfte: att vara för apputveckling vad Wordpress varit för webben – något som demokratiserar publicering. Mobil har tittat närmare på fyra sådana plattformar: Appmachine, Appspotr, Conduit, och Appy Pie.

   9 sep 2013 - 06:00
  • Innanför skalet på prestandalurarna

   Avancerade system med processorer optimerade för olika uppgifter – allt på ett enda kiselchip. Mobil kartlägger tekniken och företagen som ger kraft åt prestandamobilerna.

   2 aug 2013 - 19:17
  • Problemlösning för Ios

   Ta del av redaktionens smarta tips och kom runt problem med både Ipad och Iphone. Kanske hittar du någon ny funktion du inte visste om.

   30 jul 2013 - 18:02
  • Kom igång med din lur

   Har du precis köpt och aktiverat din Iphone? Här är den ultimata guiden till hur du lär dig grunderna och alla smarta tips som gör ditt liv med din Iphone smidigare och roligare.

   29 jul 2013 - 17:23

  Senaste krönikan

  Mest kommenterat

  Senaste testet

  Senaste apptestet

  Tipsa Mobil

  Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

  Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

  Mobils nyhetsbrev

  Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

  Registrera dig här!

  Om Mobil

  Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

  Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

  Mer om Mobil här.

  Vi är Mobil

  Kontakta Mobils redaktion.

  Du hittar vår kontaktinformation här.

  Smarta hemmet