8 lyxiga Iphoneskal

Alla skal till Iphone är inte i plast eller gummi och kostar 250 kronor, det finns även ett par som riktar sig mot den med tjockare plånbok eller med mer riktade behov. Här hittar du lite dyrare varianter men som många fortfarande kan tänkas ha råd med.

Publicerad:

21 okt 2011 - 13:00

Uppdaterad:

27 nov 2013 - 11:03

Element Case Vapor Pro Black Ops

Pris: 1 000 kronor

Vapor Pro-serien består av ett antal robusta skal som ska tåla mycket slit och släng. Här ser du Black Ops-modellen som bland annat består av aluminium med en speciell ytbehandling som ska förhindra skador.

Gucci Silver Guccissima Leather

Pris: 1 100 kronor

Gucci är knappast kända för att göra billiga prylar och här är inget undantag. Det här silvriga läderfodralet går loss för hela 170 dollar, med andra ord strax över 1 100 kronor. Det passar till både Iphone 4 och Iphone 3G S.

Gucci har massor av Iphoneodral i sitt utbud så om detta inte passar dig behöver du inte misströsta, du lär inte ha problem att hitta ett annat.

Iwood 4 Contour for iPhone 4

Pris: 1 400 kronor

Miniot gör flera dyra Iphone- och Ipad-skal och den här modellen passar Iphone 4. Det är ett träskal gjort av fsc-certifierad lönn. Fsc-stämpeln ska vara en garanti för hållbar hantering av världens skogar.

Prada Saffiano Bow Iphone Case

Pris: 1 500 kronor

Även designermärket Prada har slagit sig in på Iphonemarknaden och här ser du företagets skinnfodral. Tillverkat i Italien, med en rosett i nedre högra hörnet ihop med den välkända signaturen.

Louis Vuitton Iphone Case

Pris: 1 600 kronor

Vill du bära din Iphone på klassiskt Louis Vuitton-manér är det ett Monogramfodral du ska leta efter. Denna bruna skapelse finns till alla Iphonemodellerna inklusive Ipad - men för Ipadvarianten får du betala runt 2 000 kronor istället.

Gucci beige/ebony GG plus with brown leather trim

Pris: 1 600 kronor

Det är inte bara Iphone som kan kläs i Guccidräkt, även din Ipad 2 kan få en lyxsvid från modejätten. Eller inte få, du måste punga ut med runt 1 600 kronor för att den här rackaren ska dimpa ner i en brevlåda nära dig. Brunt läder och sedvanligt Gucci-mönster.

Iphone 4 Titanium - Premium Metal Case

Pris: 2 600 kronor

Vill du vara riktigt tuff ska du ha ett Iphoneskal gjort av grundämnet titan, du vet det där ämnet som bland annat används i legeringar i flygplan, och som inte rostar. Den här modellen ser inte mycket ut för världen men du kan ju alltid skryta med att det kostade nästan 3 000 kronor.

GnG Seduce your Apple

Pris: 1 000 000 kronor

Om du ändå ska lyxa till det, varför inte lyxa till det rejält? Har du en miljon kronor över får du en Iphone värd sin vikt i guld, dessutom kryddad med briljanter om du vill göra den lite extra fin. Företaget bakom skalet heter GnG, du hittar dem på ilovegng.com.

Tillverkare

Operativsystem

Produkttyp

 

Aktuellt just nu

 • Tips och tricks

  Offlinekartor i Apple Maps, låna böcker i mobilen, hur du fixar biljetterna till Passbook och lite batterispartips är vad vi har att lära dig som Ios-användare idag.

  11 jul 2014 - 11:46
 • Tips & tricks

  Eftersom Apple själva har kontrollen över telefoner och datorer och då både programmen och hårdvaran har de stora möjligheter att få prylarna att fungera bra ihop. Säger de själva i alla fall. Vi kollar in vad din Iphone och din Mac kan göra tillsammans.

  9 jul 2014 - 11:00
 • Ta med allt

  Vi tittar närmare på hur du byter telefon utan att bli av med något. Med rätt verktyg hänger allt från kontakter till bilder och kalender med i flytten.

  27 maj 2014 - 12:00
 • 20 Tips och tricks

  Ios 7 innebär en hel del nytt på många olika plan. Med en helt ny design kommer också en del skojiga funktioner som kanske inte är helt uppenbara från start. Här lär vi dig hemligheterna.

  6 dec 2013 - 15:21
 • Vi visar hur du gör

  Vi har redan gått igenom några verktyg för att skapa appar. Idag visar vi hur du går tillväga med hjälp av verktyget Appmachine.

  10 sep 2013 - 06:00
 • Bygg en app enkelt

  Appbyggarverktyg, det vill säga plattformar som låter både privatpersoner och företag ta fram och publicera mobila appar billigt utan att skriva en enda rad kod, blir alltmer populära. Deras löfte: att vara för apputveckling vad Wordpress varit för webben – något som demokratiserar publicering. Mobil har tittat närmare på fyra sådana plattformar: Appmachine, Appspotr, Conduit, och Appy Pie.

  9 sep 2013 - 06:00
 • Innanför skalet på prestandalurarna

  Avancerade system med processorer optimerade för olika uppgifter – allt på ett enda kiselchip. Mobil kartlägger tekniken och företagen som ger kraft åt prestandamobilerna.

  2 aug 2013 - 19:17
 • Problemlösning för Ios

  Ta del av redaktionens smarta tips och kom runt problem med både Ipad och Iphone. Kanske hittar du någon ny funktion du inte visste om.

  30 jul 2013 - 18:02
 • Kom igång med din lur

  Har du precis köpt och aktiverat din Iphone? Här är den ultimata guiden till hur du lär dig grunderna och alla smarta tips som gör ditt liv med din Iphone smidigare och roligare.

  29 jul 2013 - 17:23

Hetaste apparna

 • Lär känna din Windows Phone

  Microsofts operativsystem ser annorlunda ut än de flesta andra telefoner, men det bety- der inte att det är särskilt svårt att lära sig eller att använda. Vi hjälper dig igång och går igenom grunderna i alla de viktigaste funktionerna.

  15 jul 2013 - 10:28
 • Med Facebook inbakad

  När Apple integrerade Twitter i Ios 5 var det många som undrade varför Facebook inte fick vara med. I och med lanseringen av Ios 6 har Apple lyssnat till önskemålen och bakat in Facebook i systemet (som i skrivande stund är uppe i version 6.1.2). Vi går igenom vad det innebär för dig som användare och hur du får ut det mesta av symbiosen.

  2 apr 2013 - 11:22
 • Mobilskolan:

  När du fyller din telefon med både bilder och film är Apples teknik för att visa det på större skärm smart. Vi visar hur du får tekniken att fungera med din Androidenhet.

  5 mar 2013 - 14:52
 • Tips och tricks till Ios:

  Vi hjälper dig att få till det så att alla dina kontakter synkas automatiskt mellan Iphone, surfplatta och dator.

  23 jan 2013 - 11:44
 • Guide för Iphone

  Så får du kontroll över vad som syns för e-postadress eller telefonnummer som syns hos mottagaren Imessage.

  6 jan 2013 - 08:00
 • Få tillgång till dina filer överallt

  Med Skydrive kan du lagra och komma åt dina viktigaste filer överallt i världen. Det enda du behöver är uppkoppling till internet.

  2 jan 2013 - 16:52
 • Skola: Flash i Android

  Html 5 tycks vara på god väg att vinna kriget mot Adobes flash för multimediainnehåll på nätet. I slutet av sommaren försvann möjlig­heten att tanka hem flash-pluginen från Google Play för Android, men än så länge är flash för tidigt att räkna ut helt – vi visar hur du får in flash i din Android idag.

  30 nov 2012 - 16:07
 • Skola: Airdroid och Reach Beta

  Två simpla appar låter dig såväl skicka sms och se inkommande samtal i mobilen, som kolla på mobilbilder och massor av annat direkt via datorns webbläsare. Här går vi igenom hur du sköter din telefon från datorn.

  22 nov 2012 - 07:30
 • Lösensordsappar till Ios

  Facebook-kontot, Blocket, idrottsklubben och mataffären. Koder och lösenord behövs till nästan allt i dator och mobil. Men det finns appar som gör att du slipper hålla allt i ­huvudet. Det är de apparna som vi har testat här och visar hur de fungerar.

  4 sep 2012 - 07:30
 • Semesterappar

  Din mobiltelefon kan vara både din bästa och din sämsta vän under resan. Vi hjälper dig att avväpna den så att du inte åker på en ekonomisk smäll, och förklarar samtidigt hur du gör den till en ultimat reseguide.

  11 jun 2012 - 14:48

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.