8 lyxiga Iphoneskal

Alla skal till Iphone är inte i plast eller gummi och kostar 250 kronor, det finns även ett par som riktar sig mot den med tjockare plånbok eller med mer riktade behov. Här hittar du lite dyrare varianter men som många fortfarande kan tänkas ha råd med.

Publicerad:

21 okt 2011 - 13:00

Uppdaterad:

27 nov 2013 - 11:03

Element Case Vapor Pro Black Ops

Pris: 1 000 kronor

Vapor Pro-serien består av ett antal robusta skal som ska tåla mycket slit och släng. Här ser du Black Ops-modellen som bland annat består av aluminium med en speciell ytbehandling som ska förhindra skador.

Gucci Silver Guccissima Leather

Pris: 1 100 kronor

Gucci är knappast kända för att göra billiga prylar och här är inget undantag. Det här silvriga läderfodralet går loss för hela 170 dollar, med andra ord strax över 1 100 kronor. Det passar till både Iphone 4 och Iphone 3G S.

Gucci har massor av Iphoneodral i sitt utbud så om detta inte passar dig behöver du inte misströsta, du lär inte ha problem att hitta ett annat.

Iwood 4 Contour for iPhone 4

Pris: 1 400 kronor

Miniot gör flera dyra Iphone- och Ipad-skal och den här modellen passar Iphone 4. Det är ett träskal gjort av fsc-certifierad lönn. Fsc-stämpeln ska vara en garanti för hållbar hantering av världens skogar.

Prada Saffiano Bow Iphone Case

Pris: 1 500 kronor

Även designermärket Prada har slagit sig in på Iphonemarknaden och här ser du företagets skinnfodral. Tillverkat i Italien, med en rosett i nedre högra hörnet ihop med den välkända signaturen.

Louis Vuitton Iphone Case

Pris: 1 600 kronor

Vill du bära din Iphone på klassiskt Louis Vuitton-manér är det ett Monogramfodral du ska leta efter. Denna bruna skapelse finns till alla Iphonemodellerna inklusive Ipad - men för Ipadvarianten får du betala runt 2 000 kronor istället.

Gucci beige/ebony GG plus with brown leather trim

Pris: 1 600 kronor

Det är inte bara Iphone som kan kläs i Guccidräkt, även din Ipad 2 kan få en lyxsvid från modejätten. Eller inte få, du måste punga ut med runt 1 600 kronor för att den här rackaren ska dimpa ner i en brevlåda nära dig. Brunt läder och sedvanligt Gucci-mönster.

Iphone 4 Titanium - Premium Metal Case

Pris: 2 600 kronor

Vill du vara riktigt tuff ska du ha ett Iphoneskal gjort av grundämnet titan, du vet det där ämnet som bland annat används i legeringar i flygplan, och som inte rostar. Den här modellen ser inte mycket ut för världen men du kan ju alltid skryta med att det kostade nästan 3 000 kronor.

GnG Seduce your Apple

Pris: 1 000 000 kronor

Om du ändå ska lyxa till det, varför inte lyxa till det rejält? Har du en miljon kronor över får du en Iphone värd sin vikt i guld, dessutom kryddad med briljanter om du vill göra den lite extra fin. Företaget bakom skalet heter GnG, du hittar dem på ilovegng.com.

.

.

 

.