Allt innehåll på sidan är sponsrat material
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/advertorials/huawei-p10-p-som-i-prestanda
563501
Partner
Huawei

Huawei P10: P som i prestanda

Med en kraftfull processor och en smart mjukvara som lär sig i takt med att du använder mobiltelefonen tar Huawei P10 topplatser i oberoende tester. Så här fungerar företagets nya flaggskeppsmobil.

En mobiltelefon måste idag ha hög prestanda för att klara av alla de uppgifter den ställs inför - det är en pryl involverad i flera av våra dagliga sysselsättningar och därför är också kraven på den höga. När du väljer en ny mobiltelefon är det således viktigt att du ser över hur kraftfull den är.

Huawei P10 är en av de mobiltelefoner som seglat upp högt på topplistan över mobiltelefoner med grym prestanda. Att den tillhör det absoluta toppskiktet har visat sig i en rad oberoende tester. Till stor del beror detta på processorn i telefonen. Huawei har utrustat P10 med en Kirin 960-processor som ger både kraft och snabbhet.

- Det märks i allt du gör, oavsett om du bara snabbt vill kolla sociala medier eller om du vill spela tunga spel, säger Peter Lundkvist, marknadsansvarig hos Huawei.

Lär sig hur du använder den

Förutom Huaweis Kirin 960-processor och övrig hårdvara, har P10 även särskild teknik inbyggd i mjukvaran som gör att den blir extra snabb. Tekniken kallas Ultra Memory och innebär i korthet att telefonen lär sig hur du använder den. Utifrån ditt användningsmönster analyserar och justerar telefonens mjukvara i det interna minnet så att det ska gå fortare att starta de appar som du använder ofta.

Även skärmens responstid är snabbare, så kallad Ultra Response-teknik används för att korta ner tiden som det tar från det att du nuddar skärmen tills dess att det registreras.

- Tillsammans gör den här kombinationen att det går väldigt fort att bläddra runt i gränssnittet och att starta de appar du använder allra mest. Det handlar både om kraft från vår bästa hårdvara och en smart mjukvara som lär sig i takt med att du använder mobilen, säger Peter Lundkvist.

Men trots att det är företagets flaggskeppsmobil har de varit noggranna med att prissätta P10 rimligt.

- Konsumenten måste känna att det finns ett prisvärde. Du ska få allt den kraft som det innebär att äga en mobiltelefon i toppskiktet, men utan att tömma plånboken, säger Peter Lundkvist.

Publicerad: 7 jun 2017 - 07:20