Hela denna artikel är en annons

Sponsrad artikel

Innovativ design lyfter Huawei P10

Huawei satsar på ren kraft och prestanda, men snyggt förpackat i ett slimmat, elegant yttre.

Publicerad:

2 jun 2017 - 10:35

Uppdaterad:

2 jun 2017 - 10:35

Med en design som går i bräschen för det som är hett på mobilmarknaden just nu vill Huawei P10 dra ögonen åt sig. Det är en superslimmad mobiltelefon med stilrena linjer och diamantskuren finish.

Designen känns delvis igen från andra mobiltelefoner i premiumsegmentet. De avskalade, rena linjerna och hem-knappen i botten. Men det finns vissa skillnader. Exempelvis sticker kameran inte ut ur skalet såsom den vanligtvis gör på mobiltelefoner.

- Vi har integrerat kameran helt utan att kompromissa på kvaliteten, säger Peter Lundkvist, marknadsansvarig hos Huawei.

En annan skillnad är metallskalets slipning som gör att telefonen ligger stadigt i handen. Den blir aldrig särskilt hal och du slipper därför oroa dig för att tappa den när du använder enhandsgrepp. Ytterligare en skillnad är att hem-knappen - som dessutom har inbyggd fingeravtrycksläsare - kan ställas in så att den får fler funktioner. Ett svep åt höger tar dig exempelvis till programväxlaren.

- Designen är både trendig och användarvänlig. Såväl materialval som formgivning andas kvalitet och elegans, säger Peter Lundkvist.

Men det behöver inte vara dyrt bara för att det är väldesignat och kraftfull hårdvara innanför skalet. Snarare handlar det om prisvärde. Var får du mest mobiltelefon för pengarna?

- Huawei P10 har allt det som en flaggskeppsmobil ska ha, allt från en riktigt bra kamera och grym prestanda till fingeravtrycksläsare och bra batteritid. Allt förpackat i ett snyggt skal - men till ett attraktivt pris, säger Peter Lundkvist.

Hela denna artikel är en annons

.

.

.