Allt innehåll på sidan är sponsrat material
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/advertorials/innovativ-design-lyfter-huawei-p10
563499
Partner
Huawei

Innovativ design lyfter Huawei P10

Huawei satsar på ren kraft och prestanda, men snyggt förpackat i ett slimmat, elegant yttre.

Med en design som går i bräschen för det som är hett på mobilmarknaden just nu vill Huawei P10 dra ögonen åt sig. Det är en superslimmad mobiltelefon med stilrena linjer och diamantskuren finish.

Designen känns delvis igen från andra mobiltelefoner i premiumsegmentet. De avskalade, rena linjerna och hem-knappen i botten. Men det finns vissa skillnader. Exempelvis sticker kameran inte ut ur skalet såsom den vanligtvis gör på mobiltelefoner.

- Vi har integrerat kameran helt utan att kompromissa på kvaliteten, säger Peter Lundkvist, marknadsansvarig hos Huawei.

En annan skillnad är metallskalets slipning som gör att telefonen ligger stadigt i handen. Den blir aldrig särskilt hal och du slipper därför oroa dig för att tappa den när du använder enhandsgrepp. Ytterligare en skillnad är att hem-knappen - som dessutom har inbyggd fingeravtrycksläsare - kan ställas in så att den får fler funktioner. Ett svep åt höger tar dig exempelvis till programväxlaren.

- Designen är både trendig och användarvänlig. Såväl materialval som formgivning andas kvalitet och elegans, säger Peter Lundkvist.

Men det behöver inte vara dyrt bara för att det är väldesignat och kraftfull hårdvara innanför skalet. Snarare handlar det om prisvärde. Var får du mest mobiltelefon för pengarna?

- Huawei P10 har allt det som en flaggskeppsmobil ska ha, allt från en riktigt bra kamera och grym prestanda till fingeravtrycksläsare och bra batteritid. Allt förpackat i ett snyggt skal - men till ett attraktivt pris, säger Peter Lundkvist.

Publicerad: 2 jun 2017 - 10:35

30 procent batteri på 10 minuter

Batteritiden hos Huawei P10 är rejält tilltagen tack vare smart energibesparande mjukvara i kombination med ett stort batteri. Men skulle du få dåligt med kräm i den så använder mobiltelefonen Super Charge-teknik vid uppladdning. Det innebär att den laddas upp avsevärt mycket fortare än traditionella telefoner. Exempelvis ger 10 minuter laddtid hela 30 procent batteritid.