Allt innehåll på sidan är sponsrat material
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/advertorials/nu-kan-du-k-pa-itunes-presentkort-digitalt-fr-n-startselectcom
562574
Partner
Startselect

Nu kan du köpa iTunes presentkort digitalt från Startselect.com

Sista minuten-handla presentkort från Itunes bekvämt på Startselect.

Det är inte alla dagar man köper något på iTunes Store men när man väl gör det kanske man hellre använder sig av en förbetald kod än att uppge kontokortet till sitt Apple-ID. iTunes presentkort finns att köpas från många olika butiker offline sedan flera år tillbaka men de har inte funnits tillgängliga online som digitala koder fram tills sensommaren 2016. Den 25:e augusti 2016 började Startselect.com sälja svenska iTunes-koder online. Du hittar iTunes presentkorten här.

Leveransen är 100 % digital; man får koden direkt till e-post efter godkänd betalning. De erbjuder även möjligheten att specificera exakt hur mycket man behöver, mellan 150 och 5000 kronor. Vill man skicka koden som present är det enkelt fixat i varukorgen. 

Tjänsten är behändig speciellt för föräldrar som vill ge sina barn möjligheten att njuta av spel och underhållning på iTunes / App Store utan att behöva oroa sig för otrevliga utgifter senare på kontokortet. 

Givetvis passar de även som present, så behöver du en sista-minuten julklapp så kan Startselect erbjuda ett snabbt och smidigt sätt för dig att skaffa de sista klapparna. 

Publicerad: 23 dec 2016 - 08:58