Natur med mysgubbe

Apptips: Attenborough Story of life

Ta del av BBC:s arkiv med världens mest kända naturgubbe.

Publicerad:

20 jan 2017 - 05:33

Uppdaterad:

20 jan 2017 - 05:33

BBC och David Attenborough har hunnit göra mycket tillsammans under de nästan 70 år han jobbat hos dem. Mest känd i nutid är de båda för Planet Earth och Life, men det finns rejält med naturfilmer bortom de två dokumentärserierna. 


Merparten av dessa, över 1000 klipp enligt appen, finns nu samlade i Story of Life. Appen är uppdelad i tre delar: alla klipp, utvalda samlingar och dina egna samlingar. även om det är snyggt gjort blir det helt klart svåröverskådligt med den begränsade navigationen. Just den biten försöker avdelningen för dina egna klipp råda bot på, där du kan sätta ihop fem filmer till ett eget litet naturprogram. Det gör det hela lite lättare, men är du inte ute efter att få utvalda klipp serverat till dig känns det fortfarande begränsat.


Materialet i sig, oavsett om det är purfärskt från Planet Earth 2 eller något klipp från åttiotalet, är det inget fel på. Attenboroughs genuina kärlek till ämnet sätter nivån ytterligare och även om vi har synpunkter på navigeringen blir det samtidigt svårt att inte tycka om appen, särskilt när det är helt gratis.


.

.

 

.