Grabbig matlagning

Apptips: Fit Men Cook

Välinriktad receptapp med tråkigt innehåll.

Publicerad:

29 mar 2016 - 16:34

Uppdaterad:

29 mar 2016 - 17:08

Ät hälsosamt, håll koll på såväl kalorier som övriga makronutrienter och få hela klabbet undanstökat. Det är lite sammanfattningen av Fit Men Cook. Både namnet och lite av upplägget är riktat mot snubbar, men vi skulle nog snarare säga att appen passar vem som helst som vill ha vettig näringskoll och möjlighet att bara få det gjort.

Appen är uppdelad efter olika kategorier för tränande och hälsosamma personer, både med vanliga kategorier som budget, skaldjur och liknande, men även i kategorier som viktökning för kroppsbyggare, mat som är bra efter träning och så vidare. Samtliga recept har enkla och tydliga instruktioner, möjligheten att skicka in ingredienserna i en inköpslista (som sorterar sig själv efter avdelningar i affären) och i många fall även videoinstruktioner om så skulle behövas. Vissa recept är även gjorda efter devisen “matlåda för hela veckan”, så att du ska slippa bry dig om att fundera. Den biten återkommer även i kalendern, där du kan planera in veckans måltider. Är du lat kan du även prenumerera på en meny och låta folket bakom appen bestämma vad du ska äta.

På det stora hela är appen alltså rätt vettig för de som vill äta vettigt och gott, utan att för den sakens skull behöva lägga ner orimliga mängder tid på matlagning. Nackdelen med appen är att du ganska snabbt börjar hitta samma maträtter igen, vilket får utbudet att kännas en aning begränsat.

.

.

 

.