https://www.mobil.se/appar/apptips-tyck-till-stockholmares-kanal-till-kommunen
566892
Appar
Bra tjänst med anonymt namn

Apptips: Tyck Till - Stockholmares kanal till kommunen

Tyck Till låter dig ge feedback och felanmäla saker i utemiljön i Stockholms Stad. Och det funkar.

Svär du över den där gatlyktan på parkstigen som varit trasig i månader utan åtgärder? Tycker du att snöröjningen på din gata varit under all kritik? Eller har du bara en bra idé på vad man kunde göra för att göra utemiljön lite bättre i din stadsdel? Om du bor i Stockholm finns det en app för det.

Tyck Till är det hopplöst anonyma namnet på appen, som ger dig möjlighet att ha synpunkter på Stockholms trafik och utemiljö.

Appen är upplagt som ett webbformulär där du börjar med att välja om det är klagomål, felanmälan, beröm mm, sedan mer specifikt vilket område som berörs, och till slut skriver du in själv mer specifikt vad det gäller. En bild hjälper förmodligen att avgöra exakt vad det gäller, och är enkel att bifoga. Du kan också bifoga exakta koordinater för vad det gäller med telefonens gps eller genom att placera en kartnål.

Det bästa med appen är dock att den funkar. Varje gång jag använt den har jag fått snabb respons. Nu senast anmälde jag en kväll en lös vägskylt som jag stört mig på att den skallrar störande utanför mitt hem varje gång det blåser. Före klockan åtta morgonen efter var vägskylten åtgärdad.

Ämnen

 • Tyck Till

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  2.2.4
  Version (Ios):
  2.2.2
  Utvecklare:
  Stockholms Stad
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  gratis
  Betyg
  7/10