https://www.mobil.se/appar/pixlr-express
522247

Pixlr Express

Ett av de absolut bästa fotoverktygen till mobilen står svenska Pixlr Express för. Pixlr har rönt stora framgångar med deras webbaserade bildredigeringsprogram och även mobilvarianten av Pixlr är en väldigt lyckad sådan.

Pixlr Express har massvis av effekter, lager och filter som kan appliceras på bilder som redan är sparade på mobilen eller som du knäpper direkt med kameran inifrån appen. Förhandsgranskningen av effekterna sker genom en liten miniatyrikon som visar resultatet av den aktuella effekten. När du pekar på en ikon så öppnas fler alternativ för den valda effekten och den kan då även förhandsgranskas i helskärmsläge för hela den aktuella bilden.

Pixlr Express bjuder även på funktioner för att lägga in texter med fräsiga typsnitt på bilderna. Med tanke på att appen är svenskutvecklad så är det dock lite märkligt att en del av typsnitten inte har stöd för åäö.

Trots typsnittsproblemen så är är Pixlr Express på det hela taget ett av de absolut bästa verktygen som finns för mobilen när det gäller snabb bildredigering i mobilen.

 • Pixlr Express

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  1.1
  Version (Ios):
  1.1.1
  Utvecklare:
  Autodesk Inc.
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  9/10