Första dagarna gratis

Apptips: Så följer du vinter-OS i mobilen

Nu kör de olympiska vinterspelen igång i Sydkorea. Vi har tittat närmare på vilka appar du behöver för att följa spelen i mobilen eller surfplattan.

Publicerad Uppdaterad

Årets olympiska spel är det Discovery Networks som sänder i form av kanalerna Eurosport, Kanal 5 och Kanal 9 samt givetvis via webben på sina respektive hemsidor. Den app som gäller för att kunna se allt från OS, dygnet runt och alla tävlingar är Eurosport Player som finns till både Ios och Android samt är anpassad både för mobil och surfplattor. Givetvis går det även att titta via webbläsaren om man vill det.

Priset för att titta på OS, och annan sport via Eurosport Player är 99 kronor per månad och när man tecknar ett nytt abonnemang blir de fem första dagarna gratis. Efter en månad förlängs abonnemanget automatiskt om du inte säger upp det.

Vissa av sändningarna från OS kan man även följa i appen Dplay eftersom Discovery sänder de linjära tv-sändningarna även där, men för att kunna se allt och välja fritt är det alltså Eurosport Player som är appen som gäller.

Både Eurosport Player och Dplay är anpassade för Chromecast och Airplay/Apple TV så du kan strömma sändningen till en större tv-skärm direkt från mobilen.