Annons

Har fyra kameror på bakstycket

Bilder påstås föreställa mystisk kommande Motorolatelefon

Techläckaren Onleaks har publicerat påstådda CAD-renderingar av en kommande och hittills helt okänd Motorola-telefon med fyra kameror på bakstycket.

Publicerad Uppdaterad

I princip ingenting är känt om den telefonmodell från Motorola som Onleaks nu har publicerat bilder på. Huruvida bilden är autentisk eller inte är förstås omöjligt att avgöra, men om så är fallet så är det onekligen en intressant smartphone. Den har nämligen inte mindre än fyra kameralinser på bakstycket. Vilka typer av linser det handlar om och vilken upplösning var och en av dem har är oklart, men den uppmärksamme har noterat att det står ”48MP” på telefonen. Det skulle förstås kunna vara en referens till huvudsensorns upplösning, men det kan också handla om att man i stil med Nokia 9 Pureview har valt att vända sig av fyra sensorer med en upplösning på 12 megapixlar var. 

6,2-tumsskärm

Skärmen ska ha en storlek på 6,2 tum och den är försedd med en droppformad sensorpanel. Enligt Onleaks har den även en fingeravtryckssensor under skärmglaset. Det framgår av bilderna att telefonen är rustad med en USB-C-port, och dessutom syns även en klassisk 3,5-millimeters hörlursutgång. I övrigt är specifikationerna fortfarande något av ett mysterium, men det ser onekligen ut som att Motorola har en rätt intressant ny flaggskeppsenhet på gång. 

Källa