https://www.mobil.se/nyheter/bilder-pastas-forestalla-tva-av-tre-nya-iphone-modeller
565396
Nyheter
Detaljerade renderingar

Bilder påstås föreställa två av tre nya Iphone-modeller

Påstådda renderingar på 6,1- respektive 6,5-tumsversionerna av Iphone som sägs släppas till hösten.
En serie mycket detaljerade renderingar som påstås föreställa två av de tre Iphone-modeller som Apple förväntas släppa i höst har börjat spridas på nätet. Den enhet som i nuläget saknas är den mer kompakta 5,8-tumsvarianten.

Apple förväntas släppa tre Iphone-modeller till hösten. Enligt förhandsryktena – som hittills varit tämligen samstämmiga – så ska det dels handla om två telefoner med OLED-skärmar på 5,8 respektive 6,5 tum, samt en enklare budget-enhet på 6,1 tum med LCD-skärm. Och nu har bilder som påstås föreställa de två större telefonmodellerna läckt ut via Onleaks. Således är det bara 5,8-tumsvarianten som inte läckt ut. 

Mycket lik dagens Iphone X

Den större 6,5-tumsenheten ser i princip helt och hållet ut som dagens Iphone X, vilket förvisso inte vore särskilt konstigt. Telefonen ska vara en XL-variant på den förväntade 5,8-tummaren, som därmed sannolikt också lär likna dagens Iphone X i hög grad. Någon trippelkameralösning – som det cirkulerat rykten om – ser vi dock inte röken av, utan telefonen tycks få samma kamerakonfiguration som dagens Iphone X. Den mindre enheten bär också drag av Iphone X, men har av allt att döma en enkelkameralösning på bakstycket. Det är naturligtvis mycket svårt att avgöra hur nära verlkigheten renderingarna hamnar.