Inbjudan

Då lanseras Honor 9

Huaweis varumärke Honor har skickat ut en inbjudan till en lansering i Berlin där vi väntar oss få se Honor 9.

Publicerad Uppdaterad

Honor 8 blev en av höstens storsäljare i Sverige, delvis tack vare massiv marknadsföring, men också för att den faktiskt erbjöd både byggkvalitet och prestanda för en toppmodell till en prislapp runt 4000 kronor.

Nu har Honor (eller rättare sagt Huawei, för det är ju Huawei som ligger bakom varumärket Honor även om man vill att det ska framstå som ett eget lågprismärke) skickat ut inbjudningar till en lansering i Berlin. Datumet är den 27 juni. Man skriver inte uttryckligen att det är Honor 9 man tänker visa upp, men med tanke på att telefonen redan läckt både som bild och specifikationer lär den vara nära förestående och det finns ingen anledning att tvivla på att det är just Honor 9 vi får se.

Ryktena talar om en mobil med 5,2-tumsskärm med upplösningen 1920 x 1080 pixel, chipsetet Kirin 960, 4 GB arbetsminne och 64 gigabyte lagring, samt dubbla bakre kameror. Med andra ord ungefär samma mobil som Huawei P10, men gissningsvis med märkbart mindre prislapp. Telefonen sägs också sakna 3,5 mm-uttag.

Själva inbjudan innehåller som vanligt väldigt lite information, men slogan The Light Catcher och en bild på en stad i nattljus antyder att man vill lyfta fram kamerans förmåga att ta bilder i dåliga ljusförhållanden.

Vi väntar oss att Honor 9 kommer till Sverige efter semestersäsongen i slutet av sommaren.

Källa