Kan inte uppge något leveransdatum

De som förbokat Galaxy Fold erbjuds pengarna tillbaka

Samsung valde för en tid sedan att skjuta upp lanseringen av sin böjbara smartphone Galaxy Fold. Och nu erbjuder man dessutom alla som förbokat telefonen pengarna tillbaka.

Publicerad Uppdaterad

Det var efter att en rad testexemplar av Samsungs böjbara smartphone Galaxy Fold visat sig gå sönder som den koreanska elektronikjätten valde att skjuta upp lanseringen av telefonen, som från början var planerad till den 26 april. Det har sedan dess bara förekommit rykten och spekulationer kring när Samsung skulle kunna tänkas börja leverera telefonen, men nu tycks något sådant datum inte vara bestämt ännu. Detta då Samsung skickat ut mejl till alla som förbeställt telefonen och erbjuder pengarna tillbaka. Den som inte hör av sig till Samsung kommer dessutom automatiskt att få pengarna tillbaka om telefonen inte har levererats till den 31 maj. 

Hävdar att man gör framsteg

I mejlet som Samsung skickat ut tackar man konsumenterna för deras tålamod och uppger att man gjort framsteg när det handlar om att rätta till felen som orsakat problem med skärmarna. Men samtidigt medger man att man i nuläget inte kan komma med något förväntat leveransdatum, något som man dock hoppas kunna återkomma om ”inom de närmaste veckorna”. 

Källa