Bilder och specifikationer på vift

Detaljer om Yotaphone 3 avslöjade

Det har hittills varit minst sagt sparsamt med rykten och förhandsuppgifter om tredje generationens Yotaphone, men nu tycks en läcka ha avslöjat det mesta om den kommande enheten.

Publicerad:

10 aug 2017 - 15:05

Uppdaterad:

10 aug 2017 - 15:05

Yotaphone har väl i ärlighetens namn inte fått något enormt genomslag i vår del av världen. Den ryska tillverkarens enheter går förvisso att få tag på även här, men om du sett någon där ute i den riktiga världen så är det bara att gratulera. Primärt har enheterna uppmärksammats för den udda egenskapen att de har dubbla skärmar, en vanlig skärm på framsidan och en e-inkskärm på bakstycket. Och om man får tro en färsk läcka med pressinformation, så ska även företagets tredje enhet Yotaphone 3 ståta med samma egenskap. 

Primärt avsedd för Kina och Ryssland

Enligt de läckta uppgifterna handlar det om en enhet med 5,5-tums AMOLED-skärm och ett mellanklass-chipp av typen Snapdragon 625 ”under huven”. Arbetsminnet ska ligga på 4 GB och lagringsutrymmet ska gå att få i storlekarna 64 eller 128 GB. På baksidan sitter en kamera på 12 megapixlar medan frontkameran begåvats med hela 13 megapixlar. Yotaphone 3 får fingeravtryckssensor inbyggd i den fysiska hemknappen. Telefonen sägs kosta mellan motsvarande mellan 2 800 och 3 700 kronor beroende på konfiguration. Yotaphone 3 blir primärt tillgänglig för konsumenter i Ryssland och Kina, men vilket lanseringsdatum som gäller är inte avslöjat. 

.

.

 

.