Fickladdning

En laddare i varje klädesplagg

Företaget bakom den teknikanpassade ”The World’s Best Travel Jacket” har lanserat en hel kollektion på Kickstarter.

Publicerad Uppdaterad

Det är ganska kaxigt att kalla ens produkt för ”Världens bästa resejacka” men för en tekniktokig person på resande fot så finns det kanske fog för namnet. Jackan, som lanserades som en Kickstarter-kampanj, har fickor och hållare för alla möjliga teknikprylar, inbyggt uppblåsbart nackstöd, integrerad mobilladdare med mera. Med tanke på jackans framgång är det inte så konstigt att företaget Baubax expanderar verksamheten. 

Kollektionen som nu lanseras innehåller byxor, plånböcker, handväskor och diverse tillbehör som trådlösa hörlurar och laddningsplattor. 

Baubax mål är att skapa ett helt trådlöst ekosystem för digitala enheter. Företaget påstår sig ha skapat världens tunnaste trådlösa laddningsplatta och det är den som det använder i kläderna. Det har även tagit fram små löstagbara ”laddningsmynt” som kopplas till exempelvis jackärmen så att man kan ladda en smartklocka utan att behöva ta av sig den. 

Vill ni veta mer om Baubax textila framtidsvision så finns länken till företagets Kickstarter-kampanjsida nedanför artikeln. Vad tycker ni? Är det här framtiden eller föredrar ni en mer prisvärd och traditionell T-shirt och en vanlig ”slit och släng”-plånbok?  

Källa