Annons

Ännu fler anpassningar

Fler möjligheter att anpassa din Samsung: Ny version av Good Lock

Samsung har uppdaterat sitt verktyg Good Lock 2022 med nya möjligheter.

Publicerad Uppdaterad

Samsung har gjort ett eget verktyg, Good Lock, för dem som vill anpassa sina mobiler på fler sätt än vad som är möjlig när mobilen plockas upp ur kartongen. Good Lock ger bland annat möjlighet att anpassa sådant som låsskärmen och klockan till hur den ska hantera hemskärmen och flera fönster.

Nu har Samsung släppt en uppdaterad version av Good Lock 2022, och bland nyheterna finns bland annat att använda bakgrundsbilder med så kallad parallax-effekt, det vill säga att bakgrunden rör sig när du rör på mobilen.

De har även lagt till möjligheten att köra i princip vilka appar som helst på olika skärmar. Det innebär att om du exempelvis har en Galaxy Z Flip3 kan vilken app som helst köras på den yttre skärmen. Samsung namnger visserligen appar som fungerar bra med den mindre skärmen, men näst intill alla appar går att köra på den.

Andra tillägg i den nya versionen inkluderar fler gester i One Hand Operation Plus-modulen, Sound Assistant får stöd för att maska röster, skapa en egen volymkontroll i Dex, och mycket annat.

Good Lock finns egentligen inte släppt i Sverige, men i vår artikel här kan du läsa hur du får tillgång till Good Lock ändå.