Uppgifter

Galaxy Note 7 + renovering = Galaxy Note FE

Det är förstås ingen PR-mässig dunderhit att låta en renoverad version av en explosions- och brandfarlig telefon behålla sitt ursprungliga namn. Därför kommer de renoverade Galaxy Note 7-enheter som börjar säljas inom kort att heta Galaxy Note FE, skriver ET News.

Publicerad:

19 maj 2017 - 15:46

Uppdaterad:

19 maj 2017 - 15:46

Det handlar initialt om runt 30 000 enheter som kommer att släppas i Sydkorea i juni. Och i stort sett påminner de om originaltelefonen Galaxy Note 7 till punkt och pricka. Det finns två undantag: Batteristorleken har bantats (eftersom för stora batterier var orsaken till att Note 7 var en brandfarlig enhet) och namnet har bytts ut. Galaxy Note 7 i renoverat utförande heter Galaxy Note FE. 

”Fandom Edition”

FE? Ja, det står för ”Fandom Edition”. Exakt vad man menar med det är lite svårtolkat, men namnet ska ha valts med omsorg för att ”minimera känslan av en renoverad enhet”, uppger koreanska ET News. Och tanken är också att det är fansen som ska köpa den nygamla enheten, när den släpps i Sydkorea i slutet av nästa månad. Priset sägs bli cirka 30 procent lägre än för den ursprungliga telefonen, vilket får anses som riktigt prisvärt. Förutsatt att den inte exploderar, alltså.  

.

.

 

.