Allt fler uppgifter pekar på samma datum

”Galaxy Note 8 släpps den 15 september”

Samsung har redan avslöjat när presentationen av den kommande flaggskeppstelefonen Galaxy Note 8 kommer att ske, nämligen den 23 augusti. När enheten släpps till försäljning lär vi inte få veta helt säkert förrän då, men enligt uppgifter till den koreanska publikationen ET News så är det den 15 september som gäller. Datumet stämmer med de uppgifter som tidigare läckt från en koreansk operatör.

Publicerad:

10 aug 2017 - 15:03

Uppdaterad:

10 aug 2017 - 15:03

Galaxy Note 8 kommer precis som tidigare Note-enheter från Samsung att visas upp i augusti, närmare bestämd onsdagen den 23 augusti. Den saken står klart sedan en tid tillbaka. Men en presentation innebär förstås inte nödvändigtvis att enheten också släpps till försäljning samtidigt. Och när det gäller just försäljningsstarten har den koreanska elektronikjätten inte avslöjat någonting alls. Men källor till den koreanska publikationen ET News, som sägs ha koll på Samsungs så kallade roadmap, hävdar att det är den 15 september som gäller. 

Förhandsbokning från 1 september

Enligt källorna ska telefonen gå att förhandsbeställa mellan den 1 och 10 september. Det framgår dessvärre inte av uppgifterna vilka marknader de gäller. Möjligen kan det vara enbart Sydkorea som får tillgång till telefonen till en början. Samsung har dock tidigare släppt enheter på flera marknader simultant, och den som vill veta vad som gäller helt säkert får helt enkelt ge sig till tåls till den 23 augusti. 

.

.

 

.