https://www.mobil.se/nyheter/galaxy-tab-s4-bilder-lacker-ut-och-visar-rejalt-omdesignad-s-pen
565571
Evan Blass publicerar bilder

Galaxy Tab S4-bilder läcker ut och visar rejält omdesignad S Pen

Den som undrar hur Samsungs kommande surfplatta Galaxy Tab S4 ser ut kan antagligen sluta undra. Den ofta mycket korrekt informerade techläckaren Evan Blass har nu nämligen publicerat bilder på både enheten och den tillhörande styluspennan S Pen.

Bilderna som Evan Blass nu publicerat stämmer överens med tidigare bildläckor, och med tanke på att Blass i princip aldrig publicerar bilder som inte kommer från mycket trovärdiga källor, så finns all anledning att anta att de också är äkta. Själva plattan ser inte ut att ha förändrats särskilt mycket rent designmässigt om man jämför med föregångaren Tab S3. Den största förändringen rör snarare styluspennan S Pen, som har fått en helt ny design. Framför allt så har den inget spänne och dessutom tycks själva finishen vara glansig snarare än matt. 

Kan dyka upp på IFA

Galaxy Tab S4 påstås få en skärmyta på 10,5 tum, Snapdragon 835-chipp och 4 GB arbetsminne under skalet och presenteras sannolikt först i samband med IFA-mässan i Berlin. Det finns förstås också en liten chans att vi får se enheten redan i samband med det Unpacked-event som Samsung bjudit in till i New York den 9 augusti, men vi skulle nog inte sätta några större belopp på den saken. Uppgifter om att plattan dröjer till i höst kom så sent som för bara några dagar sedan.