Skylten talade sanning

Google bekräftar Pixel-event den 4 oktober

Efter att en skylt i Boston igår avslöjade att Google har någon form av lansering på gång den 4 oktober, så har nu Google nu gått ut och bekräftat saken.

Publicerad Uppdaterad

Det var igår som en reklamskylt i Boston uppmärksammades, då den bar Googles logotype samt budskapet ”Ask more of your phone” (begär mer av din telefon) samt hade datumet 4 oktober i underkant. Spekulationerna om att det med största sannolikhet var Pixel 2-lanseringen som avsågs satte förstås igång direkt, då Google vid det laget ännu inte offentliggjort något presentationsdatum för de nya enheterna.

Bekräftat med videoklipp

Och det visade sig stämma, för nu har Google bekräftat att det är precis vad det handlar om. Detta med hjälp av ett videoklipp som ställer mängder av frågor som ”Vad är fel med batteriet på min telefon?” eller ”Varför är det alltid slut på utrymme på min telefon?” med hjälp av Googles sökmotor. Videon hänvisar till en sajt med budskapet ”Funderar du på att byta telefon?” där man kan registrera sig för att få nyheter om eventet den 4 oktober. 

Källa