1
1
https://www.mobil.se/nyheter/gopro-hero-9-black-dyker-upp-konkurrerar-med-mobiler
569126
Nyheter
falskt
Färgstark actionkamera

GoPro Hero 9 Black dyker upp – konkurrerar med mobiler

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/gopro_hero_9_black.jpg?itok=NqF7Z4M9', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/gopro_hero_9_black.jpg?itok=NFbVQj_K', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/gopro_hero_9_black.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Ny version av actionkameran tar sikte på videobloggare.

Nu har de första bilderna av GoPros ännu inte offentliggjorda actionkamera Hero 9 Black dykt upp. Det verkar som att företaget tar sikte på videobloggare med den nya actionkameran då den har utrustats med en färgskärm på framsidan, vilket fungerar som sökare för användare som filmar sig själva. Detta skulle betyda att företaget gör ett mer aktivt försök att få videobloggare att sluta använda mobiltelefoner för att skapa sina inspelningar.

Det uppges även att den ska kunna filma i 5K-upplösning, men det framgår inte med hur många bilder per sekund detta ska kunna göras. Den ska även bli lättare att montera på annan utrustning tack vare en inbyggd fästanordning på undersidan.

När GoPro Hero 9 Black kommer att lanseras och vad den kommer att kosta, eller ens när det kommer att presenteras, är för tillfället okänt.