Annons

Grupptjänster för mobilen

Publicerad Uppdaterad

I april i år lanserade Incirco sin grupptjänst för mobiltelefoner. Tjänsten är gratis och den som vill starta en grupp göra detta via Incircos hemsida. De bekanta som initiativtagaren ansluter får ett SMS-meddelande till sin mobiltelefon där de välkomnas. De kan sedan tacka ja direkt från mobiltelefonen. I den tidigare versionen av tjänsten var man tvungen att tacka ja via internet.

Tjänsten gör det möjligt att lämna röstmeddelanden till upp till 100 personer samtidigt, och att tala i gruppsamtal upp till 8 personer på en gång. Oavsett hur många man når med sitt samtal kostar det bara som ett vanligt mobilsamtal till Comviq-nätet.

Incircos tjänst fungerar genom att användaren ringer till Incircos nummer och talar in sitt meddelande till gruppen. De andra medlemmarna i gruppen får då ett SMS-meddelande där det står att de har ett röstmeddelande som de kan hämta genom att ringa Incircos nummer.

I stället för att lämna röstmeddelande kan man starta ett gruppsamtal och de andra gruppmedlemmarna meddelas via SMS-meddelande om att de kan ansluta sig genom att ringa Incircos nummer.