Trådlöst, bullerfritt och nu även med assistans

Här är Bose QC35 II – med Google Assistant

Jomenvisst blev det som förhandsryktena gjort gällande: Bose:s nya version av de trådlösa och bullerreducerande hörlurarna QC35 får stöd för Google Assistant.

Publicerad Uppdaterad

Bose Quiet Comfort 35 II är inga direkt billiga pjäser. Dollarpriset ligger på nästan motsvarande 3 000 kronor. Men om de är ens hälften så bra som föregångarna så snackar vi ändå om marknadens kanske bästa trådlösa hörlurar med brusreducering. (<host>Sony MDR-1000X<host>, Red:s anmärkning) Jo, vi vet. Sannolikt är de nya lurarna dessutom snarare bättre än föregångarna. Och dessutom får man nu mer också stöd för Googles AI-assistent Google Assistant på köpet. 

Handsfree

Med hjälp av Google Assistant så blir lurarna inte minst ännu enklare att styra. Man ska nämligen kunna använda sin röst till allt möjligt, från att spela upp musik till att författa svar på meddelanden. En speciell action-knapp finns nu på en av kåporna, som aktiverar Google Assistant. Google har på sistone jobbat intensivt med att få ut sin AI-assistent på så många tredjepartsplattformar som möjligt. Fler tillverkare lär följa. 

Källa