https://www.mobil.se/nyheter/har-foljer-du-apple-lanseringen-ikvall
565404
Ios 12, men vi väntar oss ingen ny hårdvara

Här följer du Apple-lanseringen ikväll

Klockan 19 ikväll svensk tid inleder Apple sin årliga utvecklarkonferens där bland annat Ios 12 och dess nya funktioner ska presenteras.

WWDC är Apples konferens för mjukvaruutvecklare, vilket gör att fokus för kvällens lansering tros vara mjukvara och vi väntar oss ingen ny hårdvara. Den som vill följa presentationen live kan gör det från Apples webbplats från klockan 19. Under kvällen kommer vi på Mobil även att rapportera i takt med att mobilrelaterade nyheter släpps. 

Utöver Ios 12 för Iphone och Ipad väntas uppdateringar av Watch OS och TV OS samt så klart operativsystemet Mac OS för Apples datorer. Det har inte framkommit särskilt många rykten om vilka nyheter som kan tänkas dyka upp i nya versionen av Ios. Enligt tidigare uppgifter till Bloomberg ska tidigare ryktade uppgraderingar av flera av grundfunktionerna har sljutits på framtiden för att man i Ios 12 istället ska fokusera på att förbättra prestanda och eliminera buggar.

Enligt traditionen visar Apple upp den nya verisonen av Ios just på WWDC för att sedan släppa betaverisoner under sommaren. I samband med alnseringen av nya Iphone-modeller brukar man sedan berätta mer om ytterligare ett par nya funktioner som är exklusivt tillgängliga på de nya telefonerna och sedan släpps IOS i sin nya verison brett i samband med att de nya Iphonemodellerna kommer ut i butik i höst.

Ämnen