Mer än bara Magic 2 att vänta

Honor presenterar en ny smartwatch den 31 oktober

Det Huawei-ägda varumärket Honor har sedan tidigare bjudit in till ett lanseringsevent för telefonmodellen Magic 2 den 31 oktober. Men telefonen får sällskap av ytterligare en intressant produkt, nämligen en smart klocka kallad Honor Watch.

Publicerad Uppdaterad

Huawei har bråda dagar. Alldeles nyligen offentliggjorde man de nya telefonmodellerna Mate 20, Mate 20 Pro och Mate 20 X. Samtidigt presenterade man även den nya smartwatchmodellen Huawei Watch GT, och nu är det snart dags för ett annat Huawei-varumärke att komma med nya produkter, nämligen Honor. Det var redan i samband med IFA-mässan som man avslöjade att telefonmodellen Honor Magic 2 skulle offentliggöras i samband med ett event den 31 oktober, men nu visar det sig att telefonen inte är den enda produkt man tänkt presentera i samband med eventet. 

Sannolikt Huawei Watch GT i ny skrud

Med stor sannolikhet handlar det om en ompaketerad version av just Huawei Watch GT. Den teaserbild som man publicerat visar nämligen konturerna av en enhet som är mycket lik den som Huawei presenterade i London förra veckan, och dessutom har man gjort liknande ompaketeringar förr. Klockan Honor S1 var ursprungligen enheten Huawei Fit, till exempel. Vilka egenskaper Honom Watch får med sig från Huawei Watch GT är däremot oklart, men en av de mer imponerande aspekterna av Watch GT var onekligen batteritiden på uppåt 14 dagar. 

Källa