Rykte

”Iphone 8 kommer i version med spegel-finish”

Techläckaren Benjamin Geskin kommer nu med uppgifter om att Apples kommande smartphone-flaggskepp Iphone 8 är aktuell i tre olika färger samt i en helt ny ”spegel-liknande” finish.

Publicerad:

10 jul 2017 - 11:06

Uppdaterad:

10 jul 2017 - 11:06

Benjamin Geskin är ett allt mer flitigt återkommande namn när det gäller techläckor, och då i synnerhet när det kommer till Apples kommande smartphonemodell Iphone 8. Geskin var bland annat först med att visa upp en påstådd attrapp på telefonen, som visat sig stämma överens med följande bildläckor tämligen väl. Och nu kommer nya uppgifter från källor till Geskin, som påstår sig ha information om vilka färger som är aktuella för Iphone 8. 

Nästan som äldre Ipod-modeller

Enligt Gezkins källor ska Iphone 8 komma i svart, vitt och roséguld. Men utöver det ska Apple också ha en ”spegel-liknande” finish på gång. Som exempel har Geskin publicerat en bild på en Iphone 6-enhet med ett fodral i liknande utförande. En liknande finish har även tidigare lanserats av Apple för ett antal Ipod-enheter. Vissa bedömare menar att Geskins källor kan ha tagit fel på färgvalet ”Jet Black” som lanserades redan med Iphone 7, och som har en viss spegelliknande effekt. 

.

.

 

.