https://www.mobil.se/nyheter/iphone-x-gare-klagar-p-att-telefonerna-rycker-loss-h-r
564613
Allt fler vittnesmål dyker upp

Iphone X-ägare klagar på att telefonerna rycker loss hår

Med tanke på hur många exemplar av sina telefoner som Apple säljer så är det inte konstigt att det stundtals dyker upp vittnesmål om märkliga problem. Vem kan till exempel glömma ”bendgate”? Nu har ett nytt problem som drabbar Iphone X-användare börjat uppmärksammas, nämligen att telefonerna rycker loss hår.

Undertecknad kan själv vittna om att problemet inte är något påhitt. Detta då kombinationen hipsterskägg och Iphone X mycket riktigt stundtals visat sig vara smärtsam. Och i sociala medier och på forum finns fler som tycker likadant. På Reditt förekommer uppgifter om att användare till och med försökt få sina enheter utbytta, då de tror att det handlar om något slags defekt. Det är utrymmet mellan muteknappen och kanten på telefonen som ger upphov till att hårstrån fastnar när man pratar i den och sedan rycks loss när man avlägsnar telefonen från örat. 

Både skägg och huvudhår

Användarrapporterna beskriver hur såväl ansiktsbehåring som huvudhår fastnat på samma ställe och sedan ryckts loss. ”Det har hänt mig så många gånger att jag tappat räkningen. Det gör ont och är ett riktigt designfel!” skriver en uppretad användare på Apples officiella supportforum. ”Har någon mer problem med att er Iphone drar loss hår? Min sliter loss hår flera gånger om dagen när jag håller den mot huvudet och det börjar göra mig riktigt förbannad” skriver en Reddit-användare. 

Relaterade artiklar