Uppdatering av favorit

Läcka: Sony kommer med uppdaterad version av WH 1000XM3

Sonys WH1000X M3 anses vara väldigt bra av många, nu har en läcka visat att en uppföljare inte är långt borta.

Publicerad Uppdaterad

Sonys WH1000XM3 fick gott om beröm när de lanserades för drygt två år sedan. Men efter två år har det hänt en del på marknaden och det kanske kan vara dags för en uppdatering. Den verkar inte vara speciellt långt brorta. Den amerikanska kedjan Walmart råkade lägga ut dem på sin hemsida lite för tidigt. Men innan informationen försvann hann den så klart plockas upp av nyfikna. 

De nya WH1000XM4 verkar få flera förbättringar. Bland annat verkar det som att den får stöd för flera enheter och möjlighet att enkelt kunna byta mellan dem. Perfekt om du lyssnar på olika källor i ditt hem. Blåtanden uppdateras från 4.2 till 5.0. En funktion som kallas Precise Voice Pickup ska göra röståtergivningen bättre när du pratar i telefon, din röst alltså. Detta med hjälp av fem nya mikrofoner och en avancerad signalhantering. 

Om själva ljudkvalitén i lurarna kommer att förändras något står inte klart. Något kallat Edge AI nämns, en funktion som ska förbättra ljuddetaljer som försvinner i komprimering. Batteritiden är fortfarande 30 timmar och efter tio minuters laddning via usb-c får du fem timmars speltid. 

Priset verkar ligga på 348 dollar, vilket motsvarar ungefär 3200 kronor. Det släppta informationen sade ingenting om när det skulle gå att köpa dem. Men med tanke på att allt verkar klart för försäljning kan det inte vara så långt borta.  

Källa