Specifikationer dyker upp

Läcka tycks bekräfta att LG:s V40 Thinq får tre kameror på bakstycket

Sajten Android Pit säger sig ha kommit över ett dokument där specifikationerna på LG:s kommande flaggskeppstelefon V40 Thinq framgår. Och om uppgifterna stämmer så får enheten mycket riktigt tre kameror på bakstycket, något som rykten tidigare gjort gällande.

Publicerad Uppdaterad

Nej, några nyheter kring LG:s kommande flaggskepp V40 Thinq dök inte upp i samband med IFA-mässan i år, men däremot har specifikationerna nu av allt att döma letat sig ut på annat håll. Det är sajten Android Pit som kommit över en förteckning som avslöjar en hel del, inte minst att enheten får de tre kameror som det tidigare cirkulerat rykten om. Två av linserna får en upplösning på 12 megapixlar , medan en tredje lins har en upplösning på 16 megapixlar. Enheten får enligt dokumentet också två selfiekameror på 8 respektive 5 megapixlar. 

Samma batteri som i V35

I övrigt ska telefonen enligt uppgifterna ha en Snapdragon 845-processor och komma med 6 GB arbetsminne samt upp till 128 GB lagringsutrymme. 6,4-tumsskärmen ska vara av P-OLED-typ av och ha QHD+-upplösning. Enheten ska dessutom vara utrustad med stereohögtalare. Batteriet får samma kapacitet som i föregångaren V35 Thinq, närmare bestämt 3 300 mAh. 

Källa