Ser ut att handla om pressbilder

Läckta renderingar ger tydlig bild av hur Huaweis Nova 4 ser ut

Vi kan ha fått de första riktiga pressrenderingarna som visar hur Huaweis kommande telefonmodell Nova 4 ser ut. Och det är onekligen en snygg enhet vi har att vänta oss, om bilderna är autentiska.

Publicerad Uppdaterad

Sajten Droid Shout har publicerat ett antal mycket övertygande renderingar av Huaweis kommande telefonmodell med kamerahål, Nova 4. Enligt sajten så handlar det om officiella pressbilder, men den saken går förstås inte att bekräfta med 100-procentig säkerhet. Men om bilderna är äkta så vittnar de om att det är en tämligen tjusig telefon vi har att vänta oss, med en design som ligger helt i linje med vad tidigare läckor gjort gällande. Telefonen kommer av allt att döma i fyra färgsättningar kallade red/purple, black, white/pearl och blue/purple. 

Mycket har redan läckt

Telefonen kommer att offentliggöras först på måndag, men en hel del information om den har redan läckt ut. Telefonen väntas få en hel del gemensamt med Honor View 20, bland annat huvudkameran som ska ha en upplösning på hela 48 megapixlar. Skärmstorleken ska ligga på 6,41 tum och batterikapaciteten på 3 900 mAh.

Vad gäller chippet i telefonen så har snacket så här långt handlat om Kirin 980, eller möjligen den enklare Kirin 710, under skalet. Nu har dock den holländska sajten Mobielkopen nosat upp ett benchmarktest där telefonen överraskande ser ut att få Kirin 970, förra generationens toppchipset, i stället. På måndag lär vi få klarhet.

Källa