Förlansering

LG släpper specifikationerna för kommande LG Velvet

LG släpper nu en del information om sin kommande Velvet, två veckor innan det som skulle vara den officiella lanseringen.

Publicerad Uppdaterad

Då LG inte kunnat följa sina gamla vanor när det gäller produktlanseringar har de nu släppt en del information om sin kommande Velvet två veckor innan den faktiska lanseringen. Vi får inte fulla specifikationer, men ändå en del matnyttigt. 

De trycker ganska mycket på den välvda formen, där både bak och framsidan är rundade, vilket gör att hela enheten blir svagt oval om man ser från kortändorna. Enligt LG ska det göra att den ligger bättre i handen.

Skärmen är på 6,8-tum med långsmalt 20,5:9-format. Den drivs av en Snapdragon 765 5G, vilket, som namnet avslöjar, gör telefonen kompatibel med 5G-nät men inte är en flaggskeppsprodukt. På kamerasidan sitter det en huvudkamera med en 48-megapixelssensor som har 4-1-binning (att man slår samman flera pixlar till en bildpunkt i den färdiga bilden) vilket ger bilder med en upplösning på tolv megapixels upplösning. Den har även en vidvinkelkamera med en åttamegapixelssensor sant en femmegapixels djupsensor. Teleoptik saknas.  Batteriet ska ha en kapacitet på 4300mAh, men mer information om vilka lagringsmöjligheter eller hur mycket minne den har får vi vänta på.

Källa