Snart dags

Lumia 930 snart i butik

Lumia 930

Nokias… Nokrosofts… eh förlåt, Microsoft Devices senaste toppmodell Lumia 930 har fått ett datum då den hittar ut i butik.

Publicerad Uppdaterad

Sedan Lumia 930 utannonserades under Microsofts utvecklarkonferens Build tidigare i år har lanseringsdatumet varit satt till sommaren utan någon närmare specifikation. Nu har Microsoft Devices satt ett specifikt lanseringsdatum för telefonen som kommer att bli torsdagen den tionde juli. Från och med idag kommer du däremot kunna förhandsboka telefonen hos Elgiganten och inom kort kommer Tre att haka på det tåget. Vid släpp kommer även Tele2 och Telenor (plus en drös vanliga återförsäljare såklart) även att ha luren till försäljning.

Vi kommer att titta närmare på telefonen under eftermiddagen och lämnar några inledande tankar om telefonen senare idag. Redan nu kan du läsa våra första intryck av telefonen från när den presenterades i början av april.

(och ja, nu ska vi sluta skoja om huruvida det är Nokia, Microsoft Devices eller något annat. Microsoft Devices heter det från och med nu)