https://www.mobil.se/nyheter/microsoft-lanserar-surface-i-oktober
563950
Ny Surface Book?

Microsoft lanserar Surface i oktober

Microsoft kommer att hålla årets tredje Surface-event i slutet av oktober.

Det var inte så värst länge sedan Microsoft Surface gick från att vara en hybrid mellan dator och surfplatta som uppdaterades med jämna mellanrum, till en hel produktfamilj. Utöver laptopen Surface Book med löstagbart tangentbord och en ny version av Surface Pro har vi fått se ritbordsdatorn Surface Studio och den renodalade bärbara datorn Surface Laptop.

Och nu är det enligt The Verge dags för en tredje Surface-lansering för i år. Den 31 oktober ska enligt uppgift Microsofts Surface-chef Panos Panay stå på scen på konferensen Future Decoded, och där väntas han visa upp produktnyheter.

Exakt vad som kommer att visas upp är inte självklart. En uppdaterad Surface Book har föreslagits, och kanske Surface Pro med inbyggt 4g, men det har inte förekommit några läckta bilder. Å andra sidan lyckades Surface Pro (2017) flyga under radarn innan lansering, delvis på grund av att den till utseendet var så lik föregångaren.

Surface Phone då? Nej, den lär dröja ytterligare, annars skulle vi ha hört betydligt mer surr om den vid det här laget. Men vi kanske ändå får se något intressant relatrat till Windows på Snapdragon 835-chipsetet, som i sig är en nödvändighet för en framtida Surfacemobil.

Källa