https://www.mobil.se/nyheter/nokia-9-presentationen-kan-tidigarelaggas
566161
Nyheter
Obekräftade uppgifter

Nokia 9-presentationen kan tidigareläggas

Färska rykten gör gällande att vi kanske inte behöver vänta på HMD Globals kommande flaggskeppstelefon Nokia 9 riktigt så länge som vi trott.

Någon Nokia 9 har inte sett dagens ljus ännu, och de flesta av oss har varit mer eller mindre säkra på att telefonen kommer att presenteras i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari nästa år. Men nu kommer uppgifter om att det kanske inte kommer att dröja riktigt så länge, trots allt. Enligt källor till Nokia Anew så ska HMD Global nämligen ha valt att tidigarelägga offentliggörandet. 

Kanske redan på CES-mässan

Det framgår inte exakt när HMD Global kommer att visa upp den nya telefonen, men möjligen kan vi få se enheten redan i samband med CES-mässan, som äger rum i Las Vegas tidigt i januari. Alternativet till det är förstås att HMD Global bjuder in till ett eget lanseringsevent, något som vi i så fall lär få veta förhålllandevis snart. HMD Global har inte avslöjat någonting om den kommande enheten, men tidigare uppgifter har gjort fällande att den bland annat kommer att vara rustad med inte mindre än fem kameror på bakstycket. 

Ämnen