Sex Android-modeller

Nu finns Kazam-lurar ute i handeln

I början av november presenterade nya mobilmärket Kazam sina första sju telefoner. Lurarna har nu börjat dyka upp hos en rad återförsäljare med ett preliminärt leveransdatum 16 december.

Publicerad Uppdaterad

Det var i början av november som Kazam visade inte mindre än sju Android-telefoner i två olika serier: Kazam Trooper och Kazam Thunder. Kazam Trooper är en serie av Android-telefoner med skärmstorlekar på 3,5, 4, 4,5, 5 och 5,5 tum i budgetsegmentet som främst riktar sig till de kunder som ännu inte har köpt sin första smarta mobiltelefon. Kazam Thunder-serien, som innefattar två telefoner med skärmstorlekar 4,5 och 5,5 tum, vänder sig istället till de mer smartphone-vana, berättade Kazam vid lanseringseventet. 

Telefonerna har nu börjat dyka upp hos en rad återförsäljare. Priserna sträcker sig från 999 kronor för minstingen, Kazam Trooper X3,5 Black, till 1 999 kronor för Kazam Thunder Q4,5 Black. Dessa är priserna utan abonnemang. Thunder Q5,5 är den enda modell bland de som presenterades som ännu inte börjat annonseras som beställningsvara. Telefonerna finns ännu inte i lager hos återförsäljarna. Katshing anger ett preliminärt leveransdatum den 16 december.