Nystart idag

Ny tjänst på mobil.se: Auktioner

Hörlurar från Beats, telefoner och andra prylar finns i Mobils nya auktionstjänst.

Publicerad Uppdaterad

Idag nylanserar vi vår auktionstjänst på mobil.se där vi erbjuder enbart fabriksnya produkter. I auktionen bjuder du gratis på de produkter du önskar. Med lite tur och skicklighet kan du göra mycket förmånliga köp. De flesta vinnarna får rabatter på mellan 20 och 40 procent.

Auktionerna på mobil.se sköts helt av vår samarbetspartner Bjud & Vinn i Norden AB och du hittar auktionerna på adressen auktion.mobil.se och under fliken Auktion högst upp på mobil.se. För att lägga bud på produkterna behöver du först registrera ett konto, vilket är enkelt då endast namn och e-postadress behövs.

Unikt med våra auktioner är att efter auktionsstopp får de budgivare som inte la högsta budet ett förmånligt erbjudande från de flesta leverantörer. På detta sätt kan alla bli "vinnare" även om man inte har lagt det högsta budet i auktionerna.

Just nu kan du lägga bud på en telefon från Xiaomi, ett par trådlösa Beats-hörlurar från Digital Inn, en högtryckstvätt, en actionkamera som spelar in i 4K och flera andra produkter.

Du kommer direkt till auktionerna genom att klicka här.