Annons

Nytt skal

Nya bilder på Samsung Galaxy S21 visar ett nytt skal

Läckorna kring de kommande Samsungtelefonerna fortsätter att fylla på hinken med rykten om specifikationer och design. Den här gången är det bilder på ett nytt skal som dykt upp.

Publicerad Uppdaterad

Nya läckor har dykt upp vad gäller de kommande Samsung S21-modellerna. I det här fallet handlar det om nya bilder som visar både mobilen och ett nytt skal. Däremot visar inte bilderna vilken modell det handlar om. Det kan vara S21 eller det kan vara S21 Plus då båda sägs få en platt skärm och storleken är svår att bedöma utifrån bilder.

S21 ska ha en skärm på 6,2 tum medan S21 Plus begåvas med en något större 6,7 tumsskärm. Båda kommer enligt uppgifterna att ha upplösningen 1080p+ istället för de 1440p+ som föregångarna hade, i så fall en oväntad försämring alltså. Däremot så kommer de att ha 120Hz-skärmar av Oled-typ precis som S20-serien. 

Skalet visar också urskärningen för det nya kameraklustret med sina tre kameror med enligt uppgifterna 12, 12 och 64 megapixelssensorer. 

Det sägs att lanseringen kommer att vara den 14 januari, men rykten pekar på att den kommande vikbara Z Flip 2 inte kommer att lanseras då. 

Källa