Ute nu - lagar Imessage

Nya iOS 7.0.3 fixar många problem

Strax efter lanseringseventet igår släppte Apple en uppdatering till Ipad och Iphone med ett stort antal buggfixar.

Publicerad Uppdaterad

Sedan Apple lanserade Ios 7 i samband med att Iphone 5S och Iphone 5C började säljas har användare märkt en hel del buggar i systemet och den uppdatering som nu finns tillgänglig är den tredje sedan systemet släpptes.

Det mest omskrivna problemet är troligen att Apples Imessage-funktion inte varit tillförlitlig utan misslyckats med att leverera meddelanden. Det har Apples sedan tidigare lovat att fixa med en uppdatering och nu är den här. Vi kan efter att ha testat Ios 7.0.3 bekräfta att Imessage nu fungerar bättre och bland övriga nyheter finns Iclouds nyckelring som sparar lösenord och kreditkortsnummer om du väljer det, förbättringar av accelerometern, och utökningar av funktionen för att minska animeringarna i systemet. Det har ju rapporterats att vissa användare känt sig åksjuka av de grafiska effekter som finns i Ios 7. Apple har publicerat hela listan med vad uppdateringen innehåller på sin webbplats.

Uppdateringen till Ios 7.0.3 är gratis och du uppdaterar genom att gå in i menyn Inställningar för att sedan klicka på Allmänt och Programuppdatering. Uppdateringen finns tillgänglig sedan igår kväll för såväl Iphone som Ipad och Ipad Mini.