Mobil 2/2019

Nya Mobil ute nu – tips, tester och träningsspecial

Nya numret av Mobil är ute med flera spännande tester, en jämförelse av träningsappar och många smarta tips för din Samsung-mobil.

Publicerad Uppdaterad

I nya utgåvan av Mobil hittar du bland annat ett stort jämförande test av telefoner som kostar max 6000 kronor. Flera av tillverkarna har höjt priserna på flaggskeppsmobilerna radikalt och det har skapat den här ytterst intressanta prisgruppen där du kan få mycket av det flaggskeppen erbjuder till ungefär halva priset. Dessutom gör vi enskilda tester på de heta Samsung Galaxy S10 Plus och Nokia 9 Pureview med fem kameror.

Hög tid att komma igång

När våren nu kommit passar vi på att ha lite träningsspecial. Mobiltelefonen eller kanske till och med den smarta klockan har blivit en självklarhet att ta med på träningsrundan och med rätt app kan du såväl motiveras som analysera dina prestationer.  Bland mycket annat ger också Mobil nummer 2 som nu finns ute dig råd om vad du ska göra innan det sker och efter att din mobil blivit stulen Du får också de bästa tipsen för Samsung Galaxy. Mobiljätten har släppt både nya telefoner och ett uppfräschat gränssnitt och det finns många funktioner att upptäcka. 

Som prenumerant på tidningen Mobil kan du läsa tidningen gratis hos Ztory men du kan även läsa på ett av nedanstående vis.

Läs Mobil nr 2 2019 i din Ipad och Iphone:
Skaffa abonnemang hos Readly eller Ztory

Läs Mobil nr 2 2019 i din Android:
Skaffa abonnemang hos Readly eller Ztory